Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ και δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την είδηση.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσα από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό, τονίζοντας πως δεν έχει κολλήσει κανέναν από το περιβάλλον του και πως τα συμπτώματά του είναι ήπια.

“Προχθές διαγνώστηκα με κορωνοϊό. Ευτυχώς, δεν έχω κολλήσει κανέναν. Είμαι, βεβαίως, σε καραντίνα στο σπίτι και μέχρι τώρα τα συμπτώματα εκδηλώνονται ήπια. Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε.Πρώτα ο Θεός, όλα θα πάνε καλά”! έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε δεχτεί και μια εμπρηστική επίθεση.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Πλένω τα πιάτα και μαγειρεύω πάστες»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την σύζυγο του και αποκάλυψε πως πλένει πιάτα και μαγειρεύει πάστες.

Μαζί με την σύζυγο του Ελένη Καρβέλα μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον γάμο τους και τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση ποιος πλένει τα πιάτα και ποιος μαγειρεύει απάντησε: «είμαι ο άνδρας του σπιτιού και απαιτώ όταν πλένω τα πιάτα να έχει ζεστό νερό».

«Μαγειρεύουμε και οι δύο αλλά περισσότερο εγώ, γιατί λείπει. Ντιλίβερι δεν παίζει, η μεγάλη μου αγάπη είναι η μαγειρική. Το ντιλίβερι είναι το σουβλάκι. Αλλά μαγειρεύω καθημερινά», πρόσθεσε η Ελένη Καρβελά.

«Μαγειρεύω πάστες, είμαι καλός ψήστης» κατέληξε ο Μπογδάνος.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στην Νάξο.

Δείτε την συνέντευξη και την δήλωση στο στιγμιότυπο sto 19:50: