Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η αντίδραση του για όλα αυτά που ακούγονται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Κρίση στον γάμο τους περνάνε ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη τον τελευταίο καιρό, με την είδηση να γνωστοποιείται μέσω από το Youweekly και να επιβεβαιώνεται από τους ίδιους λίγο αργότερα.

Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της. Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέχει από το να τοποθετηθεί δημόσια για τον γάμο τους.

Γιώργος Πατούλης  απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε: "Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από επιδείνωση ενός προβλήματος στην υγεία της.

Η σύζυγός του Γιώργου Πατούλη, με τον οποίο χωρίζουν περνάει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη χωρισμός