Η Μαρίνα Πατούλη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη: «Βιώνω ένα πένθος»

Θρίαμβος για το χθεσινό αποκλειστικό του Youweekly.gr

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μαρίνα Πατούλη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη: «Βιώνω ένα πένθος»

Η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας και γάμου, όπως αποκλειστικά το Youweekly.gr σας είχε μεταφέρει την είδηση χθες 19/3.

Η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως "βιώνει το πένθος".

Η Μαρίνα Πατούλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσπάθειας επανασύνδεσης, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο αν έχει επαφές με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον άνδρα μου πάνω από όλα σαν άνθρωπο και είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του σε ότι αποφασίσει να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις.

Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος του Γιώργου Πατούλη με την Μαρίνα

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη χωρισμός

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε την απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε πολύς καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, με πλούσιο βιογραφικό και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν δεν πρωταγωνιστεί στους τίτλους των άρθρων για το ανθρωπιστικό έργο της, πρωταγωνιστεί για τις στιλιστικές της προτιμήσεις που προκαλούν έντονα σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Οικογένεια Πατούλη

Τον Οκτώβριο δυστυχώς βίωσαν μια τραγωδία αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη, Πόπη Πατούλη μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Το πένθος βαρύ για τον περιφερειάρχη Αττικής ο οποίος είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στα social media...