Κώστας Φραγκολιάς: Δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του

Από τις ελάχιστες φορές που μοιράζεται τέτοια στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Φραγκολιάς: Δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του

Ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του προκειμένου να της ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ο Κώστας και η Δώρα μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης αλλά έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλό προφίλ και η προσωπική τους ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, τίποτα...ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Άλλωστε, αν κάνω γάμο τώρα με τα μέτρα του κορωνοϊού, παραπάνω από τους μισούς, θα παραπονιούνται ότι δεν τους κάλεσα. Το να παντρευτώ, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι πολλοί οι παράγοντες».

Με αφορμή ωστόσο την σημερινή ονομαστική της εορτή, ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου...
Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου». Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, ο Κώστας είχε προκαλέσει άφθονο γέλιο στο Happy Day με το ξύρισμα του!

Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του

Κώστας Φραγκολιάς: «Στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση»

Ο Κώστας Φραγκολιάς συμμετείχε στην ενότητα «Σπάστα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο Κώστας ξεκίνησε λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου.

Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο.

Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση.

Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός.Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα είναι σε ένα χιονισμένο δάσος. Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση», κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος είχε στείλει και ένα τρυφερό μήνυμα εμψύχωσης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο.