Happy Day: Γέλια στο πλατό με το λάθος ξύρισμα του Φραγκολιά - «Δεν έβλεπες;»

Η απίστευτη αντίδραση της Τσιμτσιλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Γέλια στο πλατό με το λάθος ξύρισμα του Φραγκολιά - «Δεν έβλεπες;»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό του Happy Day, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρατήρησε πως ο Κώστας Φραγκολιάς ξυρίστηκε λάθος με αποτέλεσμα να αφήσει δυο γραμμές.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή φρεσκοξυρισμένος κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο με αποτέλεσμα να σχολιαστεί από τους συνεργάτες του.

H Σταματίνα γελώντας είπε: «Γιατί άφησες δύο γραμμές; Κάντε του ένα κοντινό! Δεν έβλεπες; Να σου πω άφησες δύο μαύρες γραμμές για το μάτι;»! Και ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι δεν έβλεπε.

Happy Day Κώστας Φραγκολιάς

Να σημειώσουμε πως σήμερα 18/1 στο Happy Day, καλεσμένος βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μίλησε για το Battle of Couples.

Happy Day: Αποχώρισε από το πλατό η Τσιμτσιλή μετά την άβολη ατάκα του Φραγκολιά

Το έκανε και πάλι το θαύματα του Κώστας Φραγκολιάς που είναι το πειραχτήρι του Happy Day και... πήρε την μασκούλα της κι έφυγε από το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Πάσα για διαφημίσεις έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, τονίζοντας πως θέλει να πάει στο καμαρίνι της να κάνει μια δουλειά.

Κι ενώ ήταν έτοιμη να φορέσει τη μάσκα της και να αποχωρήσει από το πλατό, μια ατάκα που… ξεστόμισε ο Κώστας Φραγκολιάς την έκανε να “παγώσει”.

  • ΣΤ.ΤΣ.: Λοιπόν, βάζω τη μάσκα μου να πάω κι εγώ λίγο στο καμαρίνι μου να κάνω μια δουλίτσα…
  • Δ.Π.: Πήγαινε.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Κι επιστρέφουμε με…
  • Κ.ΦΡ.: Πας για πιπί;

Φυσικά όλοι έβαλαν τα γέλια, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν παρεξήγησε την ατάκα του συνεργάτη της.

Τρελός χορός από Φραγκολιά και Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - Απίστευτο σκηνικό

Με όρεξη και κέφι ξεκίνησε για ακόμα μια μέρα το αγαπημένο πρωινό του ALPHA, Happy Day! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα τεράστιο χαμόγελο - όπως κάθε μέρα - χόρεψε για λίγα λεπτά με τον Κώστα Φραγκολιά μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, έβαλαν στον αέρα το τραγούδι της γνωστής σειράς του Netflix, Toy Boy και ο Φραγκολιάς δεν μπόρεσε να αντισταθεί! Το αποτέλεσμα; Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στο Happy Day έγινε μια αποκάλυψη για την σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Κοντομηνά.