Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αλλαγή στο Battle of the Couples

Από αλλαγή σε αλλαγή πάει το ριάλιτι του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αλλαγή στο Battle of the Couples

Μετά την ανακοίνωση της αλλαγής προβολής του Battle of the couples στον ALPHA, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης, αφού σημείωνε μέχρι και μονοψήφια στην prime time ζώνη του σταθμού, την ώρα που τα ανταγωνιστικά προγράμματα έπαιρναν "φωτιά" το κανάλι αποφάσισε να του αλλάξει την ώρα προβολής.

Έτσι λοιπόν χθες το Battle of the couples έπαιξε στις 23:45 το βράδυ! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε και με τη σειρά του την ανακοίνωση αναρτώντας μια φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα «tonight at 23:45 new episode».

Η ανάρτηση του Βασιλάκου για το Battle of the Couple στον ALPHA

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of the Couples

«Δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle of the Couples»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει όσα ακούστηκαν πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό σχετικά με το Battle of the Couples, τονίζοντας πως η στάση του Βαγγέλη Περρή ήταν κάπως υπερβολική.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως το νέο ριάλιτι του ALPHA πρέπει να σταματήσει αμέσως, και η Ναταλία Γερμανού απάντησε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει κανείς να μιλάει με τέτοιο τρόπο για τη δουλειά κάποιου.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι «πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του».

Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.

Ναταλία Γερμανού Battle of the Couples

Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω «τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος». Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε.

Είμαι άλλης φιλοσοφίας, αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργάζομαι το οποίο δεν μου αρέσει, δε θα βγω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι να το ξεσκίσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.