Σοφία Μαριόλα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει! Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι»

«Τον έχω δει να κλαίει μόνο όταν πέθανε η μητέρα του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μαριόλα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει! Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι»

Την Κυριακή 21/3 η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε στο πλατό του Έλα Χαμογέλα και έκανε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου, ενώ σχολίασε τα όσα βλέπει στη Φάρμα όπου συμμετέχει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός από τα πρώτα κιόλας επεισόδια ξεχώρισε. Μάλιστα έδειξε στο ριάλιτι την ευαίσθητη πλευρά του, όταν ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα λέγοντας πόσο πολύ του λείπει η σύζυγός του και ο γιος του, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία.

«Ο Στράτος λείπει δυο βδομάδες. Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει. Ένιωσα ότι πιέζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Στο ριάλιτυ, είδα πράγματα για το Στράτο που δεν τα ήξερα καν. Δεν το είχα ξαναδεί να σπάει. Να κλαίει… Δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο Στράτος. Τον έχω δει να κλαίει μόνο όταν πέθανε η μητέρα του.

Είναι ανοιχτός με όλους, καλόβουλος και κάποιες στιγμές, τον πατάνε. Για μένα είναι ήδη νικητής και μόνο που πήγε στη Φάρμα σε αυτή την ηλικία. Δεν πήγε με στρατηγική. Δεν πήγα μαζί του παρά το γεγονός ότι έγινε η πρόταση γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε το γάμο μας. Θα έβγαιναν πολλά προσωπικά μας και δεν θέλαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μαριόλα για την διαφορά στην ηλικία της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

«Έχουμε 25 χρόνια διαφορά αλλά δε έχει καμία σημασία. Στην αρχή σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας και επειδή ήταν και επώνυμος δεν ήθελα να είμαι κάτι που θα φανεί προς τα έξω και θα με μειώσει.

Άκουσα από ανθρώπους ότι ο Στράτος είναι μεγάλος για μένα και κάποιοι απομακρύνθηκαν, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει μια δεύτερη και τρίτη σκέψη. Σημασία έχει η ψυχή και με τον Στράτο έχουμε την ίδια ψυχή. Κάθε ημέρα ευγνωμονώ το Θεό που τον γνώρισα».