Έλενα Τσαγκρινού για την συμμετοχή στην Eurovision: «Θέλω να είμαι το νούμερο 1!»

Η εκπρόσωπος της Κύπρου είναι πανέτοιμη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Τσαγκρινού για την συμμετοχή στην Eurovision: «Θέλω να είμαι το νούμερο 1!»

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή "Τα S.O.S στη Μουσική" στη Βεργίνα Τηλεόραση που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.00 και αποκάλυψε στον Τάσο Ριζόπουλο τα πάντα για την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Έλενα μίλησε για το παρεξηγημένο και προσβλητικό μήνυμα που μερικοί υποστηρίζουν πως έχει, για την επικοινωνία της με την Ελένη Φουρέιρα και με την Ελληνίδα εκπρόσωπο Στεφανία Λυμπερακάκη αλλά και για το αν ο ο Mike θα είναι μαζί της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά: «Μόνο χαρά μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτό αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Είναι εξαντλητικές οι πρόβες αλλά θα κάνουμε μία υπερπαραγωγή, θεωρώ».

Για τον χαμό που προκάλεσε το περιεχόμενο του τραγουδιού είπε: «Συσχετίζεται λάθος. Δεν έχει να κάνει με σατανισμό. Έχει να κάνει με ένα καθαρά καλλιτεχνική προσέγγιση και έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις».

Όσο για τη θέση που ελπίζει πως θα κατακτήσει: «Θέλω να είμαι το νούμερο 1».

Αναφορικά με την επικοινωνία που είχε με την Ελένη Φουρέιρα είπε: «Χαίρεται που θα αντιπροσωπεύσω την Κύπρο μας και νομίζω ότι με πιστεύει πολύ και χαίρομαι γιατί την έχω πολύ ψηλά».

Η Έλενα Τσαγκρινού επίσης αναφέρθηκε και στην εκπρόσωπο της Ελλάδας, τη Στεφανία Λυμπερακάκη για την οποία είναι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά στον φετινό διαγωνισμό.

Για τον σύντροφό της, τον Mike, η τραγουδίστρια τόνισε: «Αυτό που μου είπε ήταν να πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθει ότι μπορώ να τα καταφέρω. Με αφήνει να συγκεντρωθώ 100% εκεί. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν θα έρθει γιατί θέλει να είμαι συγκεντρωμένη απόλυτα στον στόχο μου».

Έλενα Τσαγκρινού για την συμμετοχή της στην eurovision

Φουρέιρα: «Το τραγούδι της Τσαγκρινού είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια της Κύπρου στην Eurovision»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο Πρωινό για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision, λέγοντας πως είναι από τα ωραιότερα τραγούδια και πως θα πάει πολύ καλά στον μουσικό διαγωνισμό.

«Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά».

Ενώ, αναφέρθηκε και στο ρόλο της παρουσιάστριας που έχει αναλάβει στο House of Fame: «Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους».