Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει το comeback με μια νέα κωμική σειρά

Θα περιλαμβάνει αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει το comeback με μια νέα κωμική σειρά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια νέα κωμική σειρά η οποία θα περιλαμβάνει και αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.

Την προσεχή τηλεοπτική ζωή αναμένεται να δούμε το νέο πρότζεκτ του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η ιστορία που ο Γιώργος Καπουτζίδης που πρόκειται να φέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες θα έχει άρωμα άρωμα από την ελληνική περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, το σενάριο της σειράς πρόκειται να γυριστεί σε φυσικούς χώρους στις Σέρρες, που είναι ο τόπος καταγωγής του Γιώργου Καπουτζίδη. Η τοποθεσία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, αλλά και η ιστορία της σειράς θα περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.

Αναφορικά με το κανάλι, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ, στην οποία αναμένεται να σταλούν τα κοστολόγια για να προχωρήσει η διαδικασία της έγκρισης. Στο μεταξύ, ο ηθοποιός προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του.

Γιώργος Καπουτζίδης νέα σειρά

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος της εκπομπής Αυτός και ο Άλλος απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, μίλησε για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας.

Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι πρότυπο. Η ισότητα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να μάθει ένας άντρας πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα.

Έχω δεχθεί χυδαία σχόλια στα social media. Αλλά δεν πρέπει να το σκεπτόμαστε αυτό. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και είσαι ευτυχισμένος δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς για αυτά που σου γράφουν κάτω από μια φωτογραφία. Το κοιτάς μόνο για να δεις πόσο πίσω είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας.

Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν.

Γιώργος Καπουτζίδης γκέι

Δε θέλω να δίνω συμβουλές γιατί πρέπει για να δώσεις συμβουλή να ξέρεις τον άνθρωπο. Δε θέλω να δίνω συμβουλές αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Πως ένιωσε όταν μίλησε για πρώτη φορά για την σεξουαλικότητά του: Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι. Το μόνο που με απασχολούσε είναι να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς έκαναν πέρα, όσους έκανα σούσουρο ηρέμησα. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει.