Τσιμτσιλή: Το σχόλιο έπος για την σύντροφο του Φραγκολιά

«Μήπως δεν πήρες δώρο και είπες να είσαι διαχυτικός στο Instagram;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή: Το σχόλιο έπος για την σύντροφο του Φραγκολιά

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής Happy Day, με αφορμή την ονομαστική εορτή της συντρόφου του Κώστα Φραγκολιά.

Ο ίδιος το Σάββατο στο instagram μια από τις αγαπημένες του φωτογραφίες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της ευχηθεί γράφοντας μάλιστα στην ανάρτηση «Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου... Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου».

Την εν λόγω λοιπόν ανάρτηση σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η υπόλοιπη παρέα, με τον Κώστα Φραγκολιά επίσης να κάνει μια αποκάλυψη.

«Μήπως δεν πήρες δώρο και είπες να είσαι διαχυτικός στο Instagram;», είπε η παρουσιάστρια και με την σειρά του ο συνεργάτης της αποκάλυψε «Η αλήθεια είναι ότι τη ψιλοπάτησα. Είδα ότι την Πέμπτη ήταν ανοιχτά τα ανθοπωλεία και το Σάββατο ξύπνησα νωρίς να πάω στο ανθοπωλείο πριν ξυπνήσει να της πάρω λουλούδια και… ήταν κλειστό! Το Σάββατο και την Κυριακή είναι κλειστό».

Τσιμτσιλή σχόλιο για σύντροφο Φραγκολιά

Κώστας Φραγκολιάς: «Στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση»

Ο Κώστας Φραγκολιάς συμμετείχε στην ενότητα «Σπάστα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο Κώστας ξεκίνησε λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου.

Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο.

Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση.

Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός.Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα είναι σε ένα χιονισμένο δάσος. Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση», κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος είχε στείλει και ένα τρυφερό μήνυμα εμψύχωσης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο.