Παπαγεωργίου για Στικούδη: «Τι να κάνει η γυναίκα, να βγει με το βρακί;»

«Θέλουν κούρεμα οι τρέσες που έχουν μπει, βλέπουμε τα κενά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παπαγεωργίου για Στικούδη: «Τι να κάνει η γυναίκα, να βγει με το βρακί;»

Την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στα backstage του YFSF στην στήλη του Fashion police σχολίασαν στο Pop Up. Το ντύσιμο της λοιπόν, δεν άρεσε καθόλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν δίστασε να μιλήσει με λίγο σκληρά λόγια.

«Τα μαλλιά της είναι πολύ λάθος, θέλουν κούρεμα οι τρέσες που έχουν μπει, καθώς βλέπουμε τα κενά, βλέπουμε που είναι τα κανονικά της μαλλιά. Άρα τι της βάζεις τα μακριά; Αφού είναι σαν ουρές από κάτω, πρέπει να τις κουρέψεις λίγο. Το μακιγιάζ μου αρέσει, αλλά μου λείπει η λάμψη της Κατερίνας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Επίσης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνέχισε: «Έχεις μια γυναίκα που είναι πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ γυμνασμένη και της βάζεις μόνο ωραία παπούτσια. Τι να κάνει η γυναίκα, να βγει με το βρακί; Συγγνώμη κιόλας».

Αυτή είναι η εμφάνιση της Στικούδη με το φούξια φόρεμα που δεν άρεσε στην Παπαγεωργίου

Ξέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

undefined