YFSF highlights 21/3: Οι καθηλωτικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής

Τι έδειξε το buzzer για την επόμενη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF highlights 21/3: Οι καθηλωτικές εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής

Μπορεί η χθεσινή 21/3 βραδιά του YFSF να ξεκίνησε με συγκινήσεις αφού είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου να "λυγίζει" στο πλατό, αλλά συνέχισε με πολύ κέφι, μπρίο και εκπλήξεις!

Τα Highlights της χθεσινής 21/3 βραδιάς του YFSF

Ο Λευτέρης Ελευθερίου σαν άλλος Σάκης Ρουβάς δεν τα βρήκε καθόλου… δύσκολα

Mε εμφανίσεις από τα παλιά και τον Λευτέρη Ελευθερίου να ανοίγει την αυλαία ξεκίνησε το show! Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Σάκη Ρουβά και μέσα σε ένα σκηνικό το οποίο θύμιζε συνεργείο αυτοκινήτων, όπως στο βίντεο κλιπ του Έλληνα star, «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και το ευχαριστήθηκε.

Ο Λευτέρης θύμιζε Σάκη, τόσο εξωτερικά όσο και με τις φωνητικές του ικανότητες και πήρε τα συγχαρητήρια από την κριτική επιτροπή.

Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε ξανά ως Δήμητρα Γαλάνη

Με μια εμφάνιση που είχε κλέψει την παράσταση και με την οποία υποκλίθηκαν άπαντες στο ταλέντο της επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη στο Your Face Sounds Familiar.

Η Κατερίνα υποδύθηκε για ακόμα μια φορά τη Δήμητρα Γαλάνη στο τραγούδι «Αν» και με μια γρήγορη ματιά, θα μπορούσε εύκολα κάποιος να την μπερδέψει με την πραγματική ερμηνεύτρια. Όσον αφορά τις φωνητικές της ικανότητες… Άπαντες τη χειροκρότησαν και την παραδέχτηκαν για την προσπάθεια και την πρόοδό της.

Ταξίδι στην Κέρκυρα με τη Ματθίλδη… Βλαχοπούλου

Η Ματθίλδη έχοντας ως φόντο το αγαπημένο νησί, τραγούδησε δύο τραγούδια με το «Κοκορίκο» να είναι εκείνο που ξεχώρισε. Η ηθοποιός συγκλόνισε και με την ερμηνεία της, αλλά και με την κίνησή της, χαρακτηριστική της Ρένας Βλαχοπούλου.

Μάλιστα, ακόμα και μετά το τέλος του act, η ηθοποιός συνέχισε να υποδύεται τη Ρένα, γεγονός που άρεσε στην κριτική επιτροπή.

Απίστευτη η μεταμόρφωση της Μπέττυς Μαγγίρα – Ίδια η Cher

Ο κόσμος ζήτησε να δει ξανά την Μπέττυ ως Cher κι εκείνη όχι απλά δεν χάλασε χατίρι αλλά τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιός ερμήνευσε το Dov’è l’amore σε ένα εκπληκτικό σκηνικό και εντυπωσίασε τόσο με τη μεταμφίεσή της, όσο και με τον τρόπο που τραγούδησε το κομμάτι.

Ανατριχιαστικός ο Κρατερός Κατσούλης ως Διονύσης Σαββόπουλος

Μία από τις πλέον κορυφαίες μεταμφιέσεις στην ιστορία του ελληνικού Your Face Sounds Familiar είναι αυτή του Κρατερού Κατσούλη ως Διονύσης Σαββόπουλος.

Το 2013 κλήθηκε να τραγουδήσει το «Ας κρατήσουν οι χοροί» και είχε αφήσει άφωνη όλη την Ελλάδα, ενώ σήμερα, σειρά είχε το «Η αγάπη είναι παντού». Ο ίδιος εμφανίστηκε στη σκηνή με την ορχήστρα, ενώ στη μεγάλη οθόνη από πίσω του έπαιξε απόσπασμα από την εμφάνισή του πριν από 8 χρόνια.

Ο Κρατερός, σαν άλλος Σαββόπουλος έστειλε και το δικό του μήνυμα για τα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η αγάπη είναι παντού, πίσω από τις μάσκες και πέρα από τον φόβο».

Ο Κωστής Μαραβέγιας συγκινήθηκε και έκανε τη Μαρία Μπεκατώρου να κλάψει.

Ένα καΐκι στη σκηνή για τον Θανάση Αλευρά και τη Στέλλα Κονιτοπούλου

Τη Στέλλα Κονιτοπούλου για ακόμα μια φορά υποδύθηκε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος ήταν απολαυστικός, τραγουδώντας πάνω σε ένα καΐκι στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar!

Ο Θανάσης ήταν ίδιος η δημοτική τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας το «Καίει το καμίνι καίει», ενώ μετά το τέλος του act, στη σκηνή εμφανίστηκε η ίδια η Στέλλα Κονιτοπούλου και μαζί τραγούδησαν το «Τα σφάλματά σου πέλαγα».

Ο Θανάσης ξεσήκωσε τους κριτές όσο και την ίδια τη δημοτική τραγουδίστρια, τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με την παρουσία του, απολαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια από όλους.

Συγκίνησε η Τάνια Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου

Μία από τις πιο συγκινητικές της βραδιάς του Your Face Sounds Familiar ήταν αυτή της Τάνιας Μπρεάζου, η οποία ένα χρόνο μετά, κλήθηκε να ενσαρκώσει ξανά την Τζένη Βάνου.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στη σκηνή και ήταν συγκλονιστική τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις φωνητικές της δυνατότητες στο τραγούδι «Έρωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε».

Σε αυτές μάλιστα στάθηκαν και οι κριτές που μίλησαν για ένα μακρύ μέλλον της στο τραγούδι, αλλά και για μια καθηλωτική παρουσία

Καθήλωσε ο Ησαΐας Μπατιάμπα σαν άλλος Στέλιος Καζαντζίδης

Ο τραγουδιστής, το 2017 είχε τραγουδήσει το «Ζιγκουάλα», ενώ απόψε, μαζί με την κομπανία του ερμήνευσε το «Το τελευταίο βράδυ μου». Ο Ησαΐας ήταν καθηλωτικός και σχεδόν ίδιος με τον αείμνηστο «θρύλο» του ελληνικού πενταγράμμου.

Τα έσπασε ο Freddie Mercury Στρατής

Ο Ίαν με μία φράση «τα έσπασε» στη σκηνή με το καθηλωτικό βλέμμα που πέτυχε απόλυτα αλλά και την απίστευτη φωνή που έβγαλε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έμεινε άφωνος με αυτό που έβλεπε και άκουγε, με τον καλλιτέχνη να μην μπορεί να πιστέψει που έφτασε ο τόνος της φωνής του. «Ο Ίαν με ταξίδεψε, ήταν σαν να τρώω απανωτά χαστούκια, μία ότι ήμουν σε συναυλία, μία ότι εκείνος έπρεπε να παίξει τη ζωή του. Άριστα 10», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η νικήτρια της… throwback βραδιάς και οι εκπλήξεις του buzzer

Ένα αλλιώτικο All Star Your Face Sounds Familiar ήταν το αποψινό (21/3), με τους 9 διαγωνιζόμενους να επανέρχονται στη σκηνή ενσαρκώνοντας αγαπημένους καλλιτέχνες, τους οποίους είχαν υποδυθεί σε προηγούμενους κύκλους.

Το σόου για ακόμα μια φορά ήταν φαντασμαγορικό, με τους παίκτες να είναι συγκλονιστικοί, ένας προς έναν. Οι κριτές κλήθηκαν να δώσουν τους βαθμούς τους στους παίκτες, ωστόσο διευκρίνισαν ότι όλοι άξιζαν το 12αρι.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε το 12 του στην Τάνια Μπρεάζου (Τζένη Βάνου), η Κατερίνα Παπουτσάκη επίσης στην Τάνια, ο Κωστής Μαραβέγιας στον Ίαν Στρατή (Freddie Mercury) και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μιχάλης Ρέππας στον Ησαΐα Ματιάμπα (Στέλιος Καζαντζίδης).

Στη συνέχεια οι παίκτες πήραν σειρά και μοίρασαν τα 5άρια τους στους συμπαίκτες τους!

Το σόου ωστόσο δεν είχε τελειώσει ακόμα, καθώς ο Ησαΐας και η Τάνια είχαν ετοιμάσει ένα ντουέτο, «Τα μαύρα μάτια σου» για να παρουσιάσουν στο κοινό.

Με τον γνωστό της πλέον χορό, η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε να ανακοινώνει τους βαθμούς που έδωσε το κοινό στους διαγωνιζόμενους . Ο Θανάσης Αλευράς πήρε το 10άρι από το κοινό, οι 12 στη Ματθίλδη, οι 11 στην Τάνια. Ως εκ τούτου, η Τάνια Μπρεάζου με τη μεταμφίεσή της ως Τζένη Βάνου ήταν η νικήτρια της βραδιάς.