YFSF: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
YFSF: «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου

Μια συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, με την Μαρία Μπεκατώρου να «λυγίζει».

Ο Κρατερός Κατσούλης μεταμφιέστηκε ξανά ως Διονύσης Σαββόπουλος και μάγεψε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Μόλις τελείωσε η ερμηνεία του, η Μαρία Μπεκατώρου είδε τη συγκίνηση στα μάτια του Κωστή Μαραβέγια και αμέσως μετά ξέσπασε και η ίδια σε κλάματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια άκουσε τα λόγια του τραγουδιστή για τον Διονύση Σαββόπουλο και φυσικό και επόμενο να συγκινηθεί και αυτή. Τότε η ίδια μοιράστηκε και την γνωριμία της με τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη, στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού event.

YFSF «Λύγισε» η Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου: Η απάντηση της για τον Κώστα Δόξα μετά την απομάκρυνση του από το YFSF

Το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του Πάμε Δανάη τσάκωσε την Μαρία Μπεκατώρου και μέσα σε όλα η παρουσιάστρια απάντησε και για τον Κώστα Δόξα.

Η πρωινή εκπομπή συνάντησε την Μαρία Μπεκατώρου και τους συμμετέχοντες του YFSF- All Star στα γυρίσματα, με την ίδια να παραχωρεί μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Μαρία Μπεκατώρου για Κώστα Δόξα

Συγκεκριμένα, η Μαρία είπε: «Έρχομαι από τις 9 το πρωί και φεύγω κατά τις 2-3, την άλλη μέρα. Φέτος είναι μία από τις καλύτερες σεζόν. Με τον Κώστα Δόξα έχω μιλήσει και θα μείνει εκεί, δε θέλω να πω τίποτα άλλο», ανέφερε, μη προχωρώντας όμως σε παραπάνω δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το σόου μεταμφιέσεων.

Στην κάμερα αργότερα μίλησε και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφορικά με τις σχέσεις της με τον τραγουδιστή είπε: «Με τον Κώστα, μετά αφού έφυγε, ναι τον είδα μια φορά και χαιρετηθήκαμε, ναι».