House of Fame - Έλενα Ροϊνού: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου»

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φύγει ο Μηνάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of Fame - Έλενα Ροϊνού: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου»

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Ροϊνού η παίκτρια του House of Fame, η οποία αποχώρησε στο live της περασμένης Παρασκευής.

Η Έλενα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της μιλά για την εμπειρία της, δήλωσε άδικη την αποχώρησή της.

«Πιεζόμουν αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο. Θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Θέλω να το πω. Έπρεπε να μείνει και ο Μηνάς, να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και ο Στέφανος αλλά θεωρώ πως έφυγα νωρίς», είπε αρχικά.

Και συνέχεια: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φύγει ο Μηνάς, έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία και σίγουρα δεν έπρεπε να φύγει ο Στέφανος. Στην πρόβα ήμασταν όλοι καλοί, στη σκηνή δεν ξέρω τι γινόταν. Εγώ αγχωνόμουν να μην ξεχάσω τα λόγια. Η κριτική δεν με είχε ενοχλήσει».

Η ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ροϊνού μετά την αποχώρηση της από το House of Fame

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Έλενα Ροϊνού, μετά την αποχώρηση της από το House of fame το βράδυ της Παρασκευής 19/3, αφού το κοινό αποφάσισε πως εκείνη έπρεπε να φύγει από την Ακαδημία και όχι ο Μηνάς ή ο Στέφανος.

Η Έλενα λοιπόν, η οποία είχε φέρει εντάσεις στο σπίτι, ενώ την είχαμε δει να ξεσπάει και σε κλάματα, θέλησε να πει ένα τελευταίο "αντίο" στην εμπειρία αυτή που έζησε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την σκηνή των live και έγραψε στη λεζάντα της «Ένα ταξίδι τελειώνει και ένα καινούργιο ξεκινάει, ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας».

House of fame Έλενα Ρόϊνου

Να πούμε πως η Έλενα είναι 22 ετών, κατάγεται από τη Σπάρτη και μένει στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο όπου σπουδάζει μουσική και τραγούδι. Από μικρή, είχε μια προδιάθεση να παίρνει κιλά. Στην εφηβεία έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, γεγονός που τη γέμισε με πολλές ανασφάλειες καθώς δεχόταν αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητές της.

Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Στέλιος Ρόκκος. Δεν πιστεύει στη φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.