House of Fame: Αρπάχτηκαν Πηνελόπη και Έλενα - «Μη με ειρωνεύεσαι»

Της έκανε επίθεση αφού την προσέβαλε για το Live!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Αρπάχτηκαν Πηνελόπη και Έλενα - «Μη με ειρωνεύεσαι»

Άγριος καυγάς σημειώθηκε στο σπίτι του House of Fame, με την Πηνελόπη και την Έλενα να έχουν νεύρα και να μην τα κρύβουν, ανταλλάσσοντας «βαριές» κουβέντες λίγο μετά το πρώτο live.

Η κατάσταση στο σπίτι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού οι μαθητές της Ακαδημίας δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε μπροστά στο κοινό και τους κριτές, με αποτέλεσμα οι καθηγητές τους να γίνουν έξαλλοι μαζί τους. Στη συνέχεια, η Πηνελόπη έριξε «καρφιά» για την Έλενα, που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, επισημαίνοντας πως δεν έχει στόφα μεγάλης σταρ.

House of Fame Πηνελόπη Έλενα

Αυτό «πυροδότησε» την αντίδραση της Έλενας, η οποία ζήτησε από την Πηνελόπη να σταματήσει να την ειρωνεύεται, με την Άλεξ Μάντη να βρίσκεται επίσης… στη μέση του τσακωμού.

Ο καυγάς της Πηνελόπης με την Έλενα στο House of Fame

Μαθητής της εβδομάδας ο Θέμης

Ο Θέμης ήταν φοβερός με την εμφάνισή του ως Holly Grace στο πρώτο live του House of Fame, με αποτέλεσμα οι κριτές να τον αποθεώσουν και τους καθηγητές να του δώσουν επάξια τον τίτλο του μαθητή της εβδομάδας.

Ο Θέμης έχει εξαρχής κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ακαδημία του ΣΚΑΪ, με την παρουσία του ως Drag Queen να αποτελεί ένα ξεχωριστό στοιχείο της προσωπικότητάς του, που άπαντες επιθυμούν να βγάλουν στην επιφάνεια με τον πιο πειστικό δυνατό τρόπο.

House of Fame Θέμης

Ο ίδιος φαίνεται, ότι υπηρέτησε αυτό το ρόλο στο πρώτο live, με τους κριτές να έχουν θετικά λόγια, ενώ και η συμπεριφορά του στο σπίτι είναι ιδανική. Αυτό ήρθε σε αντίθεση με τον Jimmy Sion, που είχε μια έντονη στιγμή με τον Al Giga προτού βγει στη σκηνή.

Θα μπορούσε να είναι εκείνος μαθητής της εβδομάδας, αλλά η συμπεριφορά του κρίθηκε απαράδεκτη ακόμη και από τον ίδιο, με συνέπεια τον τίτλο να απολαμβάνει ο Θέμης.