House of Fame: Έξαλλοι Μπαλτατζή και Μεταξόπουλος - «Ήσασταν μία απογοήτευση»

Καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση των σπουδαστών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλοι Μπαλτατζή και Μεταξόπουλος - «Ήσασταν μία απογοήτευση»

Πολύ σκληρή κριτική έκαναν στους παίκτες του House of Fame οι καθηγητές, αφού η εικόνα τους στο πρώτο live δεν ήταν καλή, ενώ και η στάση τους μετά από αυτό ήταν αρκετά χαλαρή, κάτι που ενόχλησε τόσο τους μέντορες και τον διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Ο γνωστός χορογράφος ξεκίνησε… τον χορό του κραξίματος στους σπουδαστές, τονίζοντας πως το μόνο που νιώθουν οι καθηγητές, είναι μια απογοήτευση για όσα είδαν στην πρεμιέρα. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε χτυπήσει και το καμπανάκι προ ημερών, ζητώντας τους να βρεθούν σε εγρήγορση και να δείξουν στον κόσμο για ποιο λόγο είναι εκεί, χωρίς τελικά οι παίκτες να ευαισθητοποιηθούν.

House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος

Ακόμη πιο έξαλλη, όμως, ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή. Η καθηγήτρια φωνητικής είχε θετικά λόγια μόνο για τον Jimmy Sion και την εμφάνισή του, μην κρύβοντας τα νεύρα της για τους υπόλοιπους παίκτες. «Θα προτιμούσα να είστε συνεσταλμένοι εδώ και με κότσια στη σκηνή αντί για το αντίθετο. Δεν είστε 5 χρονών, ωριμάστε πια», τους είπε η τραγουδίστρια.

Ο Μεταξόπουλος, όμως, ξαναπήρε το λόγο, ενοχλημένος από την χαλαρή αντίδραση μεταξύ των σπουδαστών και τα… γέλια που υπήρχαν σε κάποια πηγαδάκια. «Σας βλέπω να κάνετε πολύ χαβαλέ. Σοβαρευτείτε επιτέλους, εμείς σας βγάζουμε την ψυχή μας κι εσείς κάθεστε και γελάτε. Μήπως θέλετε να φύγουμε από εδώ;», ήταν το περιεχόμενο της νέας «έκρηξής» του.

Τα νεύρα του Πάνου Μεταξόπουλου και της Πέννυς Μπαλτατζή στο House of Fame

Τι είδαμε στο πρώτο live του House of Fame

H λαμπερή Ελένη Φουρέιρα και η παρουσίαση της κριτικής επιτροπής

To πρώτο live του House of Fame είναι γεγονός και η έναρξη του ήταν εντυπωσιακή με τους παίκτες να τραγουδούν και την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκεται στο τιμόνι

Στην έναρξη του πρώτου Live, η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ»!

«Απόψε θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά σας αλλά και μπροστά μας. Και όταν λέω μας εννοώ και εσάς, αγαπημένη μου κριτική! Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος» πρόσθεσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η ποπ σταρ και η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ! Nωρίτερα τους είδαμε στο Καλό Μεσημεράκι.

«Έμειναν» οι κριτές με την Χρύσα - «Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες»

Οι παίκτες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους όμως μια ήταν αυτή που εντυπωσίασε! Η Χρύσα ερμήνευσε το «Δεύτερα κλειδιά» και οι κριτές σάστισαν.

«Ήσουν εντυπωσιακή, κατάλαβα τα λόγια που λες. Η ερμηνεία σου με έκανε να καταλάβω τα λόγια γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα, όταν τραγουδάμε, είναι το ότι σκεφτόμαστε. Με εντυπωσίασες, ειλικρινά με εντυπωσίασες» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν να πουν αρκετά θετικά για την ερμηνεία της Χρύσας.

house of fsame livr

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρεις υποψήφιοι αναδείχθηκαν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

Αυτοί ήταν ο Στέφανος, η Έλενα και η Άλεξ Μαντή.