House of Fame - Μεταξόπουλος: «Κάποιοι από εσάς δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο»

Μπήκε στο σπίτι και «έκραξε» τους παίκτες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame - Μεταξόπουλος: «Κάποιοι από εσάς δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος «έτριξε» τα δόντια των παικτών στο House of Fame αφού όπως τους ανακοίνωσε οι κριτές είναι απογοητευμένοι.

Ο χορογράφος δεν μάσησε τα δόντια του και προειδοποίησε τους παίκτες του ριάλιτι πως πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να προσπαθούν στις πρόβες να γίνονται καλύτεροι γιατί με μια κακή εμφάνιση τους εκθέτους και τους δασκάλους τους.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως ορισμένοι δεν έχουν κάνει την παραμικρή πρόοδο μέσα στο παιχνίδι αυτή την μια εβδομάδα που βρίσκονται σε αυτό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν τον ενδιαφέρει να κάνουν λάθη στις πρόβες αλλά στα live τους θέλει τέλειους. Αυτή είναι η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου

House of Fame: Έξαλλος ο Θέμης με τον Πάνο Μεταξόπουλο - «Η ερμηνεία μου ήταν για 100%»

Μεγάλες εντάσεις δημιουργήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, αφού λίγο μετά τη γενική πρόβα που έκαναν οι διαγωνιζόμενοι, ο Θέμης φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τα σχόλια που του έκανε για το τραγούδι του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν αυστηρός με όλους τους παίκτες μιας και το επίπεδο είναι υψηλό και έτσι είχε απαιτήσεις από τους σπουδαστές.

Τα σχόλια του προς τον Θέμη ήταν πολλά και αργότερα, ο παίκτης ξέσπασε καθώς θεώρησε άδικα τα σχόλια που του έκανε ο διευθυντής της Ακαδημίας, ενώ νωρίτερα η Έλενα τα έβαλε με τον Al Giga για το ρούχο που της έδωσε.

Μάλιστα, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί όπως φαίνεται δεν αξίζει ενώ κατέληξε λέγοντας πως η ερμηνεία του ήταν για 100% ενώ είχε κάποια τεχνικά λάθη αφού το χέρι του έτρεμε.