House of Fame: Βούρκωσε η Έλενα - «Εγώ δεν βγαίνω να τραγουδήσω με αυτό»

Ένταση με τον Al Giga

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Βούρκωσε η Έλενα - «Εγώ δεν βγαίνω να τραγουδήσω με αυτό»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν ενώπιον του Al Giga προκειμένου να δουν τι θα φορέσουν στο Live. Η Έλενα αναστατώθηκε πολύ με το ρούχο που διάλεξε ο σχεδιαστής για εκείνη και είπε πως δεν θέλει να το φορέσει.

Ο σχεδιαστής της έδωσε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν μεν κοντό αλλά όχι προκλητικό. Η Έλενα δεν ήθελε με τίποτα να το φορέσει και να εμφανιστεί στη σκηνή με αυτό, κάτι που είπε και στον Al Giga.

Ο ίδιος της είπε πως αν αποφασίσει να της το δώσει, τότε εκείνη δεν μπορεί να τον παρακούσει. Στο τέλος, οι δυο τους μίλησαν και ο Al Giga την ηρέμησε αρκετά.

House of Fame Έλενα

Να σημειωθεί πως το Live του House of Fame, το οποίο θα έβγαινε στον αέρα σήμερα, αναβλήθηκε.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το βιογραφικό της Έλενας Ροϊνού του House of Fame

Είναι 22 ετών, κατάγεται από τη Σπάρτη και μένει στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο όπου σπουδάζει μουσική και τραγούδι. Από μικρή, είχε μια προδιάθεση να παίρνει κιλά. Στην εφηβεία έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, γεγονός που τη γέμισε με πολλές ανασφάλειες καθώς δεχόταν αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητές της. Έχοντας χάσει πλέον τα παραπανίσια κιλά, βλέπει αυτή την εμπειρία σαν το πολυτιμότερο μάθημα ζωής.

House of Fame Έλενα Ροϊνού

Η Έλενα δεν εμπιστεύεται εύκολα και εάν υποψιαστεί πως κάποιος συμμαθητής της πάει να την… καπελώσει, όπως δηλώνει «θα γίνει χαμός!» Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Στέλιος Ρόκκος. Δεν πιστεύει στη φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα αλλά πιστεύει πως μέσα στην Ακαδημία θα κάνει γνωριμίες που θα κρατήσουν μια ζωή!

House of Fame - τηλεθέαση 18/2: Έπεσε στα μονοψήφια τέσσερις ημέρες μετά την πρεμιέρα

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 18/2, το ριάλιτι δεν κατάφερε να προσεγγίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού τερμάτισε προ τελευταίο στην ζώνη του σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 9,6%!

Η αλήθεια είναι πως απέναντί του έχει μεγάλα και αγαπημένα projects που είναι δύσκολο κανείς να συγκριθεί μαζί τους...

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 27,2
  • ALPHA: Deal 14,2
  • Mega: Supermarket sweep 5,8
  • ΣΚΑΙ: Super makeover 12,2
  • ΣΚΑΙ: House of fame 9,6
  • ΑΝΤ1: Still Standing 14,0

Για να δούμε, θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ή τα ποσοστά της Πέμπτης θα θεωρηθούν απλά ένα ατυχές γεγονός;