Αναβάλλεται το live του House of Fame

Όλα οφείλονται στην κακοκαιρία Μήδεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβάλλεται το live του House of Fame

Αύριο Παρασκευή 19/2 πρόκειται να βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το πρώτο live του House of fame, ωστόσο, πήρε αναβολή, λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια που έπληξε τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, δεν είναι έτοιμος ο φωτισμός των σκηνικών και για το λόγο αυτό αναβάλλεται η πρεμιέρα του live. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να πάει ούτε ο κόσμος για να γίνουν πρόβες και συγκεκριμένα ούτε και οι κριτές.

Για το λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει αύριο το live, καθώς δεν θα προλάβουν να ετοιμάσουν το πλατό. Να σημειώσουμε πως το ριάλιτι ήδη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα social media.

House of fame - τηλεθέαση 15/2: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 15/2 το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, House of Fame, και η αλήθεια είναι πως ξύπνησε μνήμες από... Big Brother!

Οι συμμετέχοντες μπήκαν στο σπίτι παρουσιάστηκαν στο τηλεοπτικό κοινό κι επίσημα ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς την δόξα! Η νέα μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε δεκαεπτά ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι. Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του «House of Fame La Academia» με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

House of Fame Stan

Η πρώτη εικόνα φαίνεται πως κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό 16,6% σύνολο στα πρώτα τρία τέταρτα ενώ μετά διεκόπη για ένα τέταρτο από το δελτίο νοηματικής κι όταν επανήλθε έκλεισε με 15,6%!

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 16,8
  • ALPHA: Deal 16.3
  • Mega: Supermarket sweep 5.4
  • ΣΚΑΙ: House of fame 16.6-15.6
  • ΑΝΤ1: Still Standing 11.6

Τα τέταρτά του, επίσης, ήταν δυνατά αφού με lead in 16,1 από το Καλό Μεσημεράκι συνέχισε με 18,3-15,4-15,4-16,5-15,9-16,8-13,4-15,4!

Για να δούμε, θα συνεχίσει τα τόσο υψηλά νούμερα ή ήταν απλά ο πρώτος ενθουσιασμός;