House of Fame: «Η Πηνελόπη θα μας εκνευρίζει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού»

To Twitter βρήκε το πρόσωπο που θα δικάζει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: «Η Πηνελόπη θα μας εκνευρίζει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού»

Μπορεί το House of Fame να ξεκίνησε εχθές, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Twitter, το οποίο έκρινε πως η Πηνελόπη θα είναι η παίκτρια που θα εκνευρίζει τους χρήστες του από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι.

Η Πηνελόπη είναι η παίκτρια που έχει παραπονεθεί αρκετά ήδη από την πρεμιέρα καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει πιάνο στο πρώτο λάιβ. Η έκρηξή της αυτή την έφερε σε αντιπαράθεση μέχρι και με την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία είναι δασκάλα φωνητικής.

Το Twitter εννοείται πως την δίκασε για τη στάση της αυτή και φαίνεται πως διάλεξε ήδη την παίκτρια με την οποία θα ασχολείται για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Οι καλύτερες ατάκες του Twitter για το House of Fame

House of Fame Πέννυ Μπαλτατζή
House of Fame Πηνελόπη
House of Fame Twitter

House of fame - τηλεθέαση 15/2: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 15/2 το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, House of Fame, και η αλήθεια είναι πως ξύπνησε μνήμες από... Big Brother!

Οι συμμετέχοντες μπήκαν στο σπίτι παρουσιάστηκαν στο τηλεοπτικό κοινό κι επίσημα ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς την δόξα! Η νέα μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε δεκαεπτά ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι. Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του «House of Fame La Academia» με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης του House of fame

Η πρώτη εικόνα φαίνεται πως κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό 16,6% σύνολο στα πρώτα τρία τέταρτα ενώ μετά διεκόπη για ένα τέταρτο από το δελτίο νοηματικής κι όταν επανήλθε έκλεισε με 15,6%!

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 16,8
  • ALPHA: Deal 16.3
  • Mega: Supermarket sweep 5.4
  • ΣΚΑΙ: House of fame 16.6-15.6
  • ΑΝΤ1: Still Standing 11.6

Τα τέταρτά του, επίσης, ήταν δυνατά αφού με lead in 16,1 από το Καλό Μεσημεράκι συνέχισε με 18,3-15,4-15,4-16,5-15,9-16,8-13,4-15,4!

Για να δούμε, θα συνεχίσει τα τόσο υψηλά νούμερα ή ήταν απλά ο πρώτος ενθουσιασμός;