Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου

Πράγματα που δεν ξέραμε για το κορίτσι που έχει ήδη ξεχωρίσει

House of Fame: Η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου
TV24 19.02.2021 08:27
Από Έφη Εκίζογλου

Μπορεί κάποιοι να πήγαν στο σπίτι του House of Fame και να παρέκκλιναν λίγο από τους στόχους τους αφού ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, αλλά η Βένια Καραγιαννίδου όπως φαίνεται δεν έχει μάτια για άλλο τίποτα εκτός από τη νίκη.

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν ήδη ξεχωρίσει τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο για τον χαρακτήρα και το ήθος της.

Το βιογραφικό της Βένιας Καραγιαννίδου

Βένια Καραγιαννίδου House of fame

Είναι 26 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν μικρή, ντρεπόταν τόσο πολύ, που τραγουδούσε με κλειστές πόρτες και παράθυρα για να μην ακουστεί. Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, όταν στο μαγαζί που δούλευε ως πωλήτρια την ανακάλυψε ο Πάνος Ψάλτης. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «λαϊκό κορίτσι» και δηλώνει ετοιμόλογη και ανταγωνιστική. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο House Of Fame θα είναι να ερμηνεύσει ξενόγλωσσο τραγούδι καθώς στο ρεπερτόριo της θέση έχουν επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Άννας Βίσση και του Γιώργου Μαζωνάκη. Οι γονείς της την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, αλλά θα προτιμούσε το ρεπερτόριο της να ήταν διαφορετικό. Θεωρεί πως ο δυναμικός της χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει ζήλια κυρίως στις συμμαθήτριές της.

Αναβάλλεται το αποψινό live του House of Fame

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, η Μήδεια δεν άφησε ανεπηρέαστο το show αφού δεν είναι έτοιμος ο φωτισμός των σκηνικών και για το λόγο αυτό αναβάλλεται η πρεμιέρα του live. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να πάει ούτε ο κόσμος για να γίνουν πρόβες, ούτε καν οι κριτές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Δίνει πόνο το twitter με το τσιφτετέλι παίκτριας - «Όλο χορεύουν, θα μαλλιοτραβηχτούν ποτέ;»

House of fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Πηνελόπης που έχει φέρει εντάσεις στην Ακαδημία

Share