House of Fame: Μαριάννα και Στέφανος ο πρώτος έρωτας του σπιτιού

Εκδήλωσαν ανοιχτά τα συναισθήματα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Μαριάννα και Στέφανος ο πρώτος έρωτας του σπιτιού

Ο πρώτος έρωτας στο σπίτι του House Of Fame φαίνεται να έκανε ήδη την εμφάνιση του και αυτός φυσικά αφορά την Μαριάννα και τον Στέφανο.

Με το καλημέρα φαίνεται να ξεκίνησαν οι εντάσεις με το σπίτι, με το καλημέρα όμως ξεκίνησαν και τα πρώτα ειδύλλια μεταξύ των παικτών.

House of Fame Μαριάννα και Στέφανος ο πρώτος έρωτας

Ο Στέφανος και η Μαριάννα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ήρθαν αρκετά κοντά, με τους υπόλοιπους παίκτες ήδη να υποψιάζονται τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Μάλιστα, τα δύο παιδιά απομονώθηκαν στον καναπέ του σπιτιού και ξεκαθάρισαν τα αισθήματα τους που όπως φαίνεται είναι κάτι παραπάνω από αμοιβαία. Ο Στέφανος της παραδέχτηκε πως είναι εκδηλωτικός και δεν μπορεί να κρύβει τα όσα νιώθει.

Μετά από λίγο ο Στέφανος κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δωμάτιο επικοινωνίας και αποκάλυψε για ακόμη μια φορά τα συναισθήματα του για την Μαριάννα, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος με την παρουσία της.

Εκτός από τα ειδύλλια, ξέσπασαν και οι πρώτες εντάσεις στο σπίτι του House of Fame

Ξεκίνησαν από νωρίς φαίνεται οι εντάσεις μέσα στο σπίτι του “House Of Fame” με τους παίκτες να αρπάζονται εξαιτίας του θέματος της καθαριότητας.

Το νέο επεισόδιο της Τετάρτης έφερε την πρώτη ανησυχία και κόντρα στο σπίτι, καθώς τα παιδιά μαζεύτηκαν στο σαλόνι προκειμένου να συζητήσουν το πως θα συντηρείται ο κάθε χώρος.

Ο Γιώργος Ν. ανέφερε πως το κάθε παιδί οφείλει να προσέχει τα δικά του πράγματα ή εκείνα που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του με την Αναστασία ωστόσο να αντιδρά και να τονίζει πως εκείνη πίνει τον καφέ της πολλές ώρες μέσα στην μέρα και πως δεν μπορεί να πλύνει εκείνη την στιγμή το ποτήρι.

Έτσι, ο Γιώργος είπε: «Κανένας δεν έχει εδώ μέσα υπηρέτες. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή, εμένα δεν μου λέει τίποτα ότι ήρθε εδώ μέσα για το τραγούδι. Δεν είμαι υπηρέτης κανενός. Έχω παραδεχτεί ότι έχουμε μια εμμονή με την καθαριότητα». Μεγάλη ένταση έχει δημιουργηθεί και εξαιτίας της Πηνελόπης, η οποία έχει βρεθεί ήδη στο στόχαστρο.

House of Fame ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις