House of Fame: Ο Obi έχει περάσει και από το X-Factor του Open

Δεν τα είχε πάει και τόσο καλά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Obi έχει περάσει και από το X-Factor του Open

Ο Obi είναι ένας από τους παίκτες του House of Fame που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι, ωστόσο αυτό που σχεδόν κανείς δε θυμάται είναι ότι πριν από λίγο καιρό είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο X- Factor του Open αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο House of Fame, ο Obi έχει αποσπάσει τόσο καλές όσο και κακές κριτικές και η αλήθεια είναι πως έχει τραβήξει πάνω του τα «φώτα» της δημοσιότητας καθώς πολύ συχνά εμπλέκεται σε εντάσεις μέσα στο σπίτι και τοποθετείται ακόμα και για θέματα που δεν τον αφορούν άμεσα.

Το 2019 ο Obi συμμετείχε στο X-Factor και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τη φάση των Chair Challenge και παρόλο που οι κριτικές που είχε δεχτεί ήταν αρκετά καλές δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

H συμμετοχή του Obi στο X- Factor πριν το House of Fame

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Obi του House of Fame

O Obi είναι 27 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Νιγηριανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ήξερε από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Είναι πνεύμα και κορμί αθλητικό. Αυτό δεν οφείλεται στην τύχη, αλλά στη σκληρή γυμναστική, που είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη, αφού εργάζεται ως personal trainer.

Οι μεγαλύτερες αγάπες του Obi όμως, είναι δύο γυναίκες : η σύντροφός του και η εξάχρονη κόρη τους. Η απόφασή του να περάσει την πόρτα του House of Fame δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού, σε τρεις μήνες, θα έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Obi τραγουδάει τα πάντα από βαριά λαϊκά μέχρι R’n’B και πoπ ενώ αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Δάντης. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους σπουδαστές!

House of Fame βιογραφικό του Obi