Νίκος Χαρδαλιάς: Η γλυκιά ανάρτησή του για τα γενέθλια της γυναίκας του

«Έκρηξη» αγάπης!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Η γλυκιά ανάρτησή του για τα γενέθλια της γυναίκας του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στην αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα, η οποία γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του σε καμία περίπτωση και μάλιστα, η σύζυγος του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε πει:

«Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου.Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδλιά για τη σύζυγό του

«Να σε χαιρόμαστε ζωή μου! Να τα εκατοστίσεις, να μείνεις πάντα έτσι όπως χρόνια τώρα είσαι… Ξεχωριστή, μοναδική», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Facebook του.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε τι θα έκανε αν εξαφανιζόταν ξαφνικά ο κορωνοϊός

Ο Υφυπουργός πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα παιδιά της ΜΚΟ “Άτρακτος” και αποκάλυψε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν εξαφανιζόταν ο κορωνοϊός.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι το ίδιο αυστηρός στο σπίτι του όσο φαίνεται στην τηλεόραση καθώς και αν είναι φίλος με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε: “Είναι πολύ καλός μου φίλος και στην ερώτηση με ποιόν μιλάς περισσότερο στο τηλέφωνο είπα γενικά με τους συνεργάτες μου αλλά αν μιλάω με κάποιον περισσότερο αυτός είναι ο Σωτήρης ο Τσιόδρας, ο καθηγητής μας”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ξυπνούσε και δεν υπήρχε κορωνοϊός με τον ίδιο να απαντά: “Θα πέταγα το κινητό μου σε μια λίμνη και δε θα το ψάρευα ποτέ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα