Γερμανού: Η απάντηση στον Καλλίρη μετά τη δήλωση "πεντέμισι χρόνια κατοχή" για τη σχέση τους

Ε, δεν γινόταν να μην του απαντήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γερμανού: Η απάντηση στον Καλλίρη μετά τη δήλωση

Σε μια ατάκα που είπε ο Θάνος Καλλίρης για τη Ναταλία Γερμανού, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Roomies στο Mega, απάντησε η πρώην σύντροφος του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απάντησε μέσα από το Happy Day που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή, στέλνοντας μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Το απόσπασμα που έπαιξε αρχικά ξανά στο Καλό Μεσημεράκι, έφτασε και στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης. Έτσι λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού στέλνοντας μήνυμα στην παρουσιάστρια του απάντησε «Πεντέμισι χρόνια κατοχή με τόσες επαναστάσεις πες στον Θάνο δεν έχει υπάρξει ξανά».

Ενώ, η Ναταλία είχε πάθει σοκ με την αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για το τρίτο πρόσωπο από την περίοδο που ήταν ζευγάρι!

Δεν θα πιστεύετε γιατί χώρισε τη Ναταλία Γερμανού ο Θάνος Καλλίρης

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με το Θάνο Καλλίρη είναι από τις πιο γνωστές της Ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια ήταν με τον τραγουδιστή για 5μιση χρόνια.

Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα, το 2015 είχε παραδεχτί ότι ήταν πολύ ερωτευμένη. «Ήταν επίσης ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση», εξομολογήθηκε.

Γερμανού για Καλλίρη

«Εκείνος με χώρισε και ήταν κάτι που σε εκείνη την ηλικία με ενόχλησε πολύ. Από τον χωρισμό αυτό έγραψα τα “Σεντόνια” της Άννας Βίσση. Όμως, ο λόγος που ποτέ δεν θύμωσα μαζί του, δεν αισθάνθηκα κακία και μίσος ήταν ότι είχε μια εντιμότητα.

Δηλαδή, όταν μου είπε ότι θέλω να μιλήσουμε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, στα πεντέμιση χρόνια, είχε μια μαγκιά ο τρόπος που μου είπε ότι “Ο λόγος που θέλω να σταματήσουμε να είμαστε μαζί είναι ότι αισθάνομαι ότι επειδή είμαι άντρας, νέος, σε ένα επάγγελμα γεμάτο πειρασμούς…

Δεν θα μπορέσω να σου είμαι πιστός. Θα αρχίσω να κάνω σαχλαμάρες, το αισθάνομαι. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και προκειμένου να είσαι μια δακτυλοδεικτούμενη κερατωμένη, ας το λήξουμε εδώ”. Κι εκείνος στενοχωρήθηκε, αγαπιόμασταν πάρα πολύ, αλλά έβαλε πάνω από τη σχέση, ότι αυτό το κορίτσι δεν θέλω να το ξεφτιλήσω. Αυτό στα μάτια μου τον ανέβασε 100 σκάλες. Δεν είναι ανήθικος άντρας ο Θάνος».