Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Εσείς πως την προτιμάτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Μια μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί την οποία αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM στον ρόλο του κριτή με τις απίστευτες ατάκες της.

Μπορεί φέτος η μόδα να θέλει στα trends τα κοντά μαλλιά στις γυναίκες, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ζεν πάτησε... πόδι και έκανε την ανατροπή.

Συγκεκριμένα, έβαλε εξτένσιον, μάκρυνε τα μαλλιά της, ενώ έκοψε και αφέλειες, δίνοντας στην εμφάνιση της ακόμη περισσότερο στιλ.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μάλιστα, παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε!

Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλαγή μαλλιά

Λίγα λόγια για την Ζενεβιέβ Μαζαρί - Η ζωή και η καριέρα της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί – Mazari (Genevieve Majari) έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Το πραγματικό της επίθετο είναι Μάντζαρη. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουνε 2 παιδιά, ένα κοριτσάκι (την Ροζαλία) και ένα αγοράκι (τον Μιχάλη, τον οποίο φωνάζει Μίσα). Η κόρη της φέτος θα πάει Τετάρτη τάξη, ενώ ο γιος της θα πάει προ νήπια.

Από το 1993 έως το 1998 σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργος Ελευθεριάδης, Filep Motwary and Orsalia Parthenis.

Περπάτησε σε αρκετά catwalk. Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην κεντρική και νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας. Η δουλειά δημοσιεύθηκε σε μεγάλα περιοδικά Ελληνικά και ξένα.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά και οι περισσότερο την γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model. Στις 17 Αυγούστου 2015 η Ζενεβιέβ παντρεύτηκε στην Κίμολο, τον αγαπημένο της Βασίλη Καρύδη.

Τη γνωρίσαμε ως art director στο Greece’s Next Top Model του Star και φέτος θα βρίσκεται στην κρητική επιτροπή, στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ποια είναι η ηλικία της; Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει γεννηθεί στις 12 Ιουλίου το 1975. Είναι 45 ετών. Η γιορτή της είναι 3 Ιανουαρίου (Οσίας Γενεβιέβης εκ Παρισίων).