MasterChef 5 - Κωνσταντίνος: «Δεν περίμενα με τίποτα να φύγει ο Αλέξανδρος»

«Τον είχα για πεντάδα τουλάχιστον γιατί είναι πολύ καλός μάγειρας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Κωνσταντίνος: «Δεν περίμενα με τίποτα να φύγει ο Αλέξανδρος»

Ο Αλέξανδρος είναι ο πιο πρόσφατος παίκτης του MasterChef 5 που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής και ο πρώην συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος που βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, μίλησε για την κατάληξη που είχε στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε στην ομαδική δοκιμασία και εκείνη που αποχαιρέτησε έναν ακόμη παίκτη. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που βρέθηκαν στον τάκο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστέργιου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Καλεσμένη για τη δοκιμασία αποχώρησης του παιχνιδιού ήταν η σεφ Ερασμία Μπαλάσκα, η οποία υπήρξε και μαθήτρια του Πάνου Ιωαννίδη. Η ίδια ετοίμασε ένα αλμυρό πιάτο, το οποίο έπρεπε οι τρεις παίκτες να αντιγράψουν, για να διασφαλίσουν μια θέση στο top 14 του διαγωνισμού. Το κανελέ με μαρμελάδα μπέικον, πατέ από συκωτάκια πουλιών και καραμελωμένα φουντούκια εντυπωσίασε τους παίκτες, αλλά και τους «τρόμαξε» με την δυσκολία του.

Ο τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Αυτός που δεν κατάφερε να πείσει με την προσπάθειά του είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν είπε για την αποχώρηση του Αλέξανδρου από το MasterChef 5 «Τον Αλέξανδρο τον έβλεπα για πολύ μακριά. Τον είχα για πεντάδα τουλάχιστον γιατί είναι πολύ καλός μάγειρας».

Τι θα δούμε απόψε 23/3 στο MasterChef 5

Ό,τι φαίνεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα πιο απαιτητικό, ειδικά σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη Κάρτα Ασυλίας του MasterChef 5 και ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης μετά το χθεσινό καταιγιστικό επεισόδιο;

Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού. Όμως η κουζίνα του MasterChef 5 απαιτεί ψυχραιμία και μαγειρική ετοιμότητα.

Απόψε, Τρίτη 23/3, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 καλύτερους.

MasterChef 5 trailer 23/3

Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία για τη νίκη!

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.