Η Φάρμα: Έξαλλη η Σκορδά - «Είναι δυνατόν; Τη βάζει να κοιμάται με τους άντρες»

«Δεν κάνει να το πω αλλά αυτή η… Κυριακή δεν την βλέπει με καλό μάτι την Κάτια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Έξαλλη η Σκορδά - «Είναι δυνατόν; Τη βάζει να κοιμάται με τους άντρες»

Αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλε το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη και να κάνει ένα spoiler που κανονικά δεν έπρεπε να αναφέρει.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο, μου ήρθε μια πληροφορία… τώρα δεν κάνει να το πω αλλά αυτή η… Κυριακή δεν την βλέπει με καλό μάτι την Κάτια. Είναι δυνατόν; Τη βάζει να κοιμάται με τους άντρες», είπε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και από αυτά που βλέπαμε στο βίντεο με τους παίκτες να έχουν λίγες προμήθειες.

Στην εκπομπή μάλιστα μαζί τους εκείνη την ώρα ήταν και ο Κώστας Γκρέκας ο οποίος είναι ο νέος παίκτης που πρόκειται να μπει στην Φάρμα.

Μπάινει στο παιχνίδι και ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.