Κώστας Αρζόγλου: «Έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Κιμούλης τι έχει προκαλέσει»

«Έχω ακόμη τις μελανιές...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Αρζόγλου: «Έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Κιμούλης τι έχει προκαλέσει»

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It, με αφορμή τη νέα live streaming παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Μάλιστα, και ο ίδιος είχε εξομολογηθεί πως ο ηθοποιός - σκηνοθέτης του είχε κάνει τη ζωή του κόλαση.

Η εξομολόγηση του Αρζόγλου για τον Κιμούλη

«Ο κόσμος της υποκριτικής δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούτε είναι για 5-6 το πολύ 8 άτομα. Όσο ετοιμάζαμε το ελεύθερο θέατρο, υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με φώναξε και άρχισε να μου βαράει καλαμιές. Έχω ακόμη τις μελανιές… Βρήκα μια αφορμή να φύγω, δεν τολμούσα βέβαια να πω ότι φεύγω επειδή με βαρούσε στο καλάμι.

Δεν έχω μιλήσει με τον Κιμούλη. Είναι φίλες μου όλες, αισθάνθηκα την υποχρέωση. Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος τι έχει προκαλέσει στους άλλους. Πολύ τον έχω ζήσει τον Γιώργο και ήμασταν και κολλητοί φίλοι, για ένα διάστημα μέχρι που απομακρύνθηκα πια. Δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση “εγώ και ο θίασος μου”» τόνισε ο Κώστας Αρζόγλου.

«Βγήκα μπροστά στη σκηνή, υποκλίθηκα και έφαγα αγκωνιά από τον Κιμούλη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να μην ξαναμιλήσει μαζί του για 30 ολόκληρα χρόνια.

Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη

«Ήταν μια έντιμη κατάσταση και πολύ φιλική πριν από το ’89. Η παράσταση ήταν πολύ επιτυχημένη και την επιτυχία προσπαθούσε να την καρπωθεί ο Γιώργος. Στην επίσημη πρεμιέρα, που ήταν καλεσμένοι διάφοροι άνθρωποι, ήθελε να δείξει ο Γιώργος το ποιος είναι.

Εκεί που είχαμε μια ομαδική υπόκλιση στο τέλος και γέλαγε το κοινό, ο Γιώργος μάς παράτησε όλους και πήγε μπροστά να υποκλιθεί ο ίδιος. Εκείνη τη στιγμή η Ελένη Κούρκουλα έμεινε έκθαμβη, το ίδιο και εγώ, γιατί άλλον Γιώργο ήξερα για πολλά χρόνια.

Η Ελένη με έβγαλε μπροστά στη σκηνή και υποκλίθηκα μόνος. Έφαγα μια αγκωνιά από τον Γιώργο στο στήθος μου. Είναι μια νοοτροπία του ’50. Δεν το συζήτησα μαζί του, πάψαμε να μιλάμε. Κάναμε 30 χρόνια να μιλήσουμε. Σε αυτή την επιτυχία ήταν σα να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα.

Στην τελευταία παράσταση, γύρισα σπίτι και μου είπε η Έλενα "πώς νιώθεις;" και της είπα: “Σα να έπεσε η χούντα”. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα που πάει να γίνει γενικότερα, είναι για καλό.», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αρζόγλου, λίγες ώρες μετά την πρώτη δήλωση του Κιμούλη.