Έλενα Ακρίτα: Πήγε την μητέρα της να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό

«Πήγα σήμερα την μητέρα μου για την πρώτη δόση Pfizer και μείναμε ενθουσιασμένες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Ακρίτα: Πήγε την μητέρα της να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό

Η Έλενα Ακρίτα συνόδευσε την μητέρα της για να κάνει το εμβόλιο ενάντιας στον κορωνοϊό και έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται κανονικά χωρίς προβλήματα.

Σήμερα λοιπόν Τρίτη 23/3, η Έλενα Ακρίτα πήγε μαζί με την μητέρα της ώστε να εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του Pfizer και να μπορέσει να προστατευτεί από τον ιό.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την μητέρα της που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού

«Για να λέμε και τα καλά. Πήγα σήμερα την μητέρα μου για την πρώτη δόση Pfizer και μείναμε ενθουσιασμένες από την οργάνωση, την ευγένεια και την ανθρωπιά των γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού στο Κεντρο Υγείας Αμαρουσίου (πρώην ΙΚΑ μετά έγινε ΕΟΠΥΥ και έπειτα ΠΕΔΥ).

Έχουν οργανώσει με επαγγελματισμό και μεράκι ένα πολύ λειτουργικό ανθρωποκεντρικό Εμβολιαστικό Κέντρο. Η επιστημονικά Υπεύθυνη που προΐσταται της Δομής είναι η καρδιολόγος κ. Μαρία Γώγου. Εκεί γνωρίσαμε και την κ. Κορίνα Λιούτα. Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια Εμβολιαστικου Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου που φρόντιζε τα πάντα και τους πάντες.

Οι εμβολιασμοι γίνονται με άκρως οργανωμένη διαδικασία και απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν ρώτησα το όνομα του εξαιρετικού γιατρού και της άψογης νοσηλεύτριας που φρόντισαν την μητέρα μου. Συγχαρητήρια σε όλους! Τώρα καθόμαστε παρεούλα να δούμε Άγριες Μέλισσες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι να ολοκληρωθεί το 24ωρο», έγραψε η Έλενα Ακρίτα που έκανε και μια αποκάλυψη για την υπόθεση Λιγνάδη.

Έλενα Ακρίτα μητέρα κορωνοϊός

Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα

H Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ανάρτηση - «φωτιά», υποστηρίζοντας πως δεν ιδρώνει το αυτί της, παρά τις ανώνυμες απειλές που δέχεται.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, όλο αυτό το διάστημα, συμμετέχει στις καταγγελίες των ηθοποιών για κακοποίηση και παρενόχληση, με την ίδια να βγάζει στη δημοσιότητα αρκετές αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα.

Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για αρκετές ανώνυμες απειλές για την υπόθεση παιδεραστίας που δέχεται και έτσι έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι», ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλέσει τον Παύλο Χαικάλη «άντρα παλιάς ντροπής»!

Έλενα Ακρίτα ανάρτηση