Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχει τύχει να χωρίσουμε με τον Κωνσταντίνο»

«Τον είχα “στείλει” στην αρχή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχει τύχει να χωρίσουμε με τον Κωνσταντίνο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί σε ένα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μεταξύ άλλων δε δίστασαν να αποκαλύψουν πως στην αρχή της σχέσης τους είχαν χωρίσει για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως είχαν γνωριστεί και πριν από το παιχνίδι μιας και «έσπασαν» τους κανόνες της παραγωγής ενώ σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν περίμενε να ακούσει τα νέα για τον χωρισμό τους.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα “στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα.», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ξέσπασε η Βαλαβάνη στο Καλύτερα Δε Γίνεται για τον Βασάλο

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την πρώτη να ξεσπά με όλες τις σχετικές ερωτήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ευρυδίκη συνδέθηκε μέσω skype στο Καλύτερα δε Γίνεται, εκπομπή από την οποία εδώ και μερικούς μήνες έχει αποχωρήσει -δείτε εδώ τον λόγο- αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της.

Έτσι, ο Κώστας Τσουρός μέσα σε όλα την ρώτησε αν τελικά παντρεύεται τον Κωνσταντίνο με την ίδια να σαστίζει για μερικά δευτερόλεπτα αλλά να δίνει την αφοπλιστική απάντηση της.

Ειδικότερα η Ευρυδίκη είπε: «Σε λίγο θα με κάνετε να μην θέλω να παντρευτώ. Δεν έχουμε εξέλιξη σε αυτό το θέμα, δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε άμεσα. Βέβαια, ο Κωνσταντίνος είναι απρόβλεπτος, αλλά όχι. Ζούμε την κάθε στιγμή»!

Και έπειτα πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, έχουμε περάσει δύο καραντίνες, δεν βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά δεν βαριόμαστε ποτέ, βρίσκουμε συνεχώς πράγματα να κάνουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

ευρυδίκη βαλαβάνη καλύτερα δε γίνεται