Mastechef - Αντώνης Μητρόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την αποχώρηση του

«Είμαι πολύ περήφανη για το άλλο μου μισό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mastechef - Αντώνης Μητρόπουλος: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την αποχώρηση του

Στο χθεσινό επεισόδιο του Mastechef, αποχώρησε ένα από τα φαβορί, ο Αντώνης Μητρόπουλος, του οποίου η σύντροφος δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του, ο συγκεκριμένος παίκτης είπε: «Το MasterChef ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Φεύγω νωρίς, αλλά είμαι πολύ γεμάτος. Ήταν ένα δύσκολο πιάτο και κουράστηκα να το βγάλω. Η μαγειρική δεν σταματά εδώ».

Μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Αντώνης έσπευσε να κάνει την εμφάνιση του στο instagram, το ίδιο και η κοπέλα του, η οποία του έστειλε τα συγχαρητήρια της και δημόσια με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι πολύ περήφανη για το άλλο μου μισό που έφτασε ως εδώ στο μαγειρικό παιχνίδι. Ήσουν εξαιρετικός, ψύχραιμος και το έζησες, που τόσο πολύ ήθελες να το ζήσεις. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και τα καλύτερα έρχονται. Ο MasterChef της καρδιάς μου».

Αντώνης Μητρόπουλος μήνυμα από την σύντροφο του

Τι θα δούμε σήμερα 24/3 στο Masterchef

O Αντώνης άφησε τη ποδιά του στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef και αποχώρησε, καθώς δεν κατάφερε να αντιγράψει πιστά το γλυκό στη δοκιμασία αποχώρησης.

Έτσι, 13 παίκτες συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι στον διαγωνισμό. Απόψε, Τετάρτη 24/3, η έκτη ομαδική δοκιμασία καταφτάνει, με τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη να αλλάζουν εντελώς τις ισορροπίες και τα δεδομένα.

Πόσο στρατηγικά θα παίξει τα πιόνια του στη σκακιέρα; Θα το δούμε απόψε! Συντονιστείτε στις 21.00 στο Star για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο MasterChef 5.