MasterChef 5: Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος

Τεράστια ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος

Μία τεράστια ανατροπή σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 καθώς την πόρτα της εξόδου είδε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού, ο Αντώνης Μητρόπουλος, ο οποίος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη δοκιμασία.

Ο Αντώνης ήταν υποψήφιος με την Ανούς, την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, μετά και από τη χρήση της κάρτας από τον Παναγιώτη Τζαμαλή και κλήθηκε να φτιάξει ένα πολύ απαιτητικό γλυκό.

Αντώνης Μητρόπουλος MasterChef

Ο Αντώνης δεν έκανε και τόσο καλή προσπάθεια με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε αρκετά πρώιμο στάδιο, μιας και θεωρούνταν αναμφίβολα ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου.

Παρόλα αυτά είναι ακόμα νωρίς και δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι παίκτες που θα επιστρέψουν στον διαγωνισμό στη συνέχεια. Ο Αντώνης είναι ένας εξαιρετικά δυνατός μάγειρας και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση του τίτλου.

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη για την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, αποκαλύφθηκε επιτέλους ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση, αφού ο δεύτερος προσέφερε λουλούδια στην πρώτη καθώς ήταν μία από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ανούς είχε ζητήσει από τον Διονύση να είναι από πάνω της κατά τη δοκιμασία αποχώρησης ενώ της έδωσε και το γούρι του για να τη βοηθήσει να μείνει στον διαγωνισμό.

MasterChef 5 Διονύσης

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα παραδέχθηκε πως έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ ο Διονύσης από τη μεριά του είπε πως είναι το στήριγμά του μέσα στο σπίτι, ενώ η μεταξύ τους σχέση είχε αποκαλυφθεί και σε μία ομαδική δοκιμασία.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η Ανούς συγκινήθηκε και αποκάλυψε πως ο Διονύσης της έδωσε λουλούδια, ενώ παραδέχθηκε πως είναι πολύ έντονος σε ό, τι αισθάνεται.