MasterChef 5: Ο Παναγιώτης έκανε χρήση της κάρτας για τον Παύλο

Η Μαρίνα η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Παναγιώτης έκανε χρήση της κάρτας για τον Παύλο

Η κάρτα ασυλίας διήνυσε το μικρότερο διάστημα στην ιστορία του ελληνικού MasterChef στα χέρια ενός παίκτη, καθώς ο Παναγιώτης Τζαμαλής την κέρδισε τη μία μέρα και την άλλη την έδωσε στον Παύλο, ώστε να μη μαγειρέψει για την παραμονή του.

Ο «Τζαμάλ» ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, με αποτέλεσμα να πάρει και αυτό το στρατηγικό πλεονέκτημα, διαθέτοντας τη δυνατότητα να σώσει κάποιο συμπαίκτη του. Τελικά, αυτό έγινε πολύ γρήγορα, καθώς ο φίλος του, Παύλος, βρισκόταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

MasterChef 5 Παύλος

Κάπως έτσι, ο Παύλος δε μαγειρεύει και η Μαρίνα έρχεται στη θέση του μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο Νίκος, πάντως, δεν ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από την εξέλιξη, θεωρώντας πως ο Παναγιώτης δε λέει την αλήθεια, όταν προφασίστηκε πως η σοφίτα τους πρέπει να μείνει άθικτη και για αυτό δίνει την κάρτα στον Παύλο.

Η αντίδραση αυτή του Νίκου, πάντως, φέρνει και... υποψία για το τι σκέφτεται για τον Παύλο, αφού ο Παναγιώτης είχε αναφέρει στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι κάποιοι 40ρηδες στο σπίτι δεν έχουν ξεπεράσει τα κόμπλεξ με τους ομοφυλόφιλους.

Η χρήση της κάρτας ασυλίας στο MasterChef 5

«Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησαν ο Παντελής Βούρος και ο Πάνος Τόγιας που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 3. Οι δυο μάγειρες μίλησαν για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το ποιον βλέπουν ως νικητή του MasterChef 5.

«Είναι φήμη αυτά που ακούστηκαν για εμένα και τη Σπυριδούλα. Τα βρίσκουμε μαγειρικά», είπε χαρακτηριστικά o Πάνος Τόγιας και ανέφερε: «Οι φετινοί παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι στις δοκιμασίες. Ξέρουν τι αρέσει σε κάθε κριτή. Φέτος ίσως δούμε γυναίκα νικήτρια στο MasterChef», είπε ο Πάνος και συμπλήρωσε: «Ο εγκλεισμός στο παιχνίδι είναι πιο δύσκολος από το lockdown γιατί δεν έχεις κινητό, social media και επικοινωνία με τους δικούς σου».

Τέλος, ο Παντελής αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο Ιωάννης έχει λίγη έπαρση και ότι θα ταίριαζε πολύ με τον Παύλο.