MasterChef 5: Ο Παναγιώτης νικητής του τεστ δημιουργικότητας

«Έκλαψαν» οι παίκτες με την αντίδρασή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Παναγιώτης νικητής του τεστ δημιουργικότητας

Ανατροπή υπήρξε στο τεστ δημιουργικότητας για το MasterChef, καθώς παρά το γεγονός, ότι ο Νίκος Σκορδάκης άκουσε πιο εγκωμιαστικά λόγια, ο Παναγιώτης Τζαμαλής πήρε τελικά το έπαθλο.

Το επεισόδιο της Τρίτης (23/3) ξεκίνησε με την ανακοίνωση των κριτών, που πρωτίστως δοκίμασαν όλες τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων. Η ετυμηγορία τους επεφύλασσε την κλήση του Παναγιώτη, του Νίκου, καθώς και της Λίας Μακροστέργιου.

MasterChef Τζαμαλής

Το καλύτερο πιάτο, τελικά, ανήκε στον Παναγιώτη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Νίκος άκουσε πως η δική του προσπάθεια ήταν ο ορισμός του τεστ δημιουργικότητας. Οι συμπαίκτες του «Τζαμάλ», πάντως, χάρηκαν με την νίκη του και τα πλεονεκτήματά του θα ανακοινωθούν στην επόμενη ομαδική, ενώ οι πρώην παίκτες βλέπουν νικήτρια γυναίκα φέτος.

Η ανάδειξη του Παναγιώτη ως νικητή του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 5

Παναγιώτης: «Κάποιοι στο σπίτι δεν έχουν ξεπεράσει τα κόμπλεξ τους για τον Παύλο»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποφάσισε να τοποθετηθεί για ένα θέμα, το οποίο σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην διαφορετικότητα του Παύλου και εξήγησε πως κάποιοι στο σπίτι δεν την έχουν αποδεχθεί ακόμα.

Ο Παύλος έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος, και όπως φαίνεται η επιλογή του δεν έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής τους συμπαίκτες του.

Σήμερα ωστόσο ο Τζαμαλής έφερε στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι κάμερες και έκανε λόγο για κάποια άτομα στο σπίτι που δεν μπορούν να δεχθούν την επιλογή του Παύλου.

MasterChef 5 Τζαμαλής Παύλος

«Εγώ τον Παύλο τον συμπαθώ πολύ γιατί είναι άτομο που καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι είναι το θέμα ότι δεν καταλαβαίνουν. Το ότι είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους, δεν με ενοχλεί. Τα έχω ξεπεράσει εγώ αυτά τα κόμπλεξ εδώ και χρόνια. Βέβαια υπάρχουν στο σπίτι κάποιοι σαραντάρηδες που δεν τα έχουν ξεπεράσει ακόμα και έτσι καταλαβαίνω πόσο «μικροί» είναι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.