Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Συγκίνησε ο Παύλος με την δήλωση του - «Είμαι συνηθισμένος στο να νιώθω απόρριψη»

Ποια ήταν η αφορμή για να το πει αυτό;

Masterchef 5: Συγκίνησε ο Παύλος με την δήλωση του - «Είμαι συνηθισμένος στο να νιώθω απόρριψη»
TV24 17.02.2021 21:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με δύο ομάδες είναι πλέον το Masterchef 5, με τον Παύλο να ανήκει στην Κόκκινη, κάτι που τον έκανε να προχωρήσει σε μια συγκινητική δήλωση.

Η κριτική επιτροπή στην έναρξη του επεισοδίου αποκάλυψε στον Νίκο πως είχε το πλεονέκτημα να είναι αυτός που θα ορίσει τις δύο ομάδες. Έτσι, ο ίδιος ανήκει πλέον στην Μπλε με αρχηγό τον Αλέξανδρο ενώ ο αρχηγός της Κόκκινης είναι ο Ιωάννης.

Ωστόσο, ο Παύλος φαίνεται να μην ήταν στις επιλογές του Νίκου, κάτι που δεν τον πείραξε και ιδιαίτερα, μιας και ο ίδιος τόνισε πως είναι συνηθισμένος να νιώθει απόρριψη και απαξίωση, μιας και την έχει βιώσει από τους γονείς του.

Λίγα λόγια για τον Παύλο Χάππιλο από το Masterchef 5

Ο Παύλος έχει καταγωγή από την Κύπρο και παρά το γεγονός πως ο πατέρας του είναι διακεκριμένος σεφ, ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως χημικός στην Αγγλία αλλά και για μεγάλη εταιρία των social media στη Γερμανία, αποφάσισε πια να ακολουθήσει την αγάπη του για τη μαγειρική. Άλλωστε, ο ίδιος αντιμετωπίζει τη ζωή με τόλμη και χιούμορ και δεν φοβάται να στηρίξει τις επιλογές του.

Ως χημικός αγαπά περισσότερο τη ζαχαροπλαστική και είναι εκείνος, που φτιάχνει τα γλυκά για τις εορταστικές στιγμές των φίλων του. Το μεγάλο του όνειρο είναι να ανοίξει το δικό του μικρό εστιατόριο και να φτιάχνει ο ίδιος τα γλυκά.

Η μαγειρική για τον Παύλο είναι μια σειρά χημικών αντιδράσεων με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό και ακόμα κι αν η εξίσωση του MasterChef 5 παραμένει άγνωστη, ελπίζει το πείραμα να πετύχει.

Masterchef Παύλος Χάπιλλος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γνωρίζει παίκτη του MasterChef - «Καθόταν έξω από το περίπτερο της μαμάς μου»

MasterChef 5: "Έβγαλε δόντια" η Βιβή - «Δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί»

Share