Masterchef 5: Το τεράστιο πλεονέκτημα του Νίκου που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού

Έμειναν άφωνοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Το τεράστιο πλεονέκτημα του Νίκου που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού

Το νέο επεισόδιο του Masterchef μόλις ξεκίνησε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους παίκτες για ένα τεράστιο πλεονέκτημα του παιχνιδιού.

Ο Νίκος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας και έτσι η κριτική επιτροπή τον κάλεσε να διαλέξει υποθετικά την ομάδα που επιθυμεί, καθώς και το χρώμα αυτής.

Masterchef 5 πλεονέκτημα του Νίκου

Ο συγκεκριμένος παίκτης διάλεξε το μπλε αλλά και τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του. Μετά από λίγο, ο Κοντιζάς εξέπληξε τους υπόλοιπους παίκτες με την ανακοίνωση πως πράγματι το σπίτι θα χωριστεί σε δύο ομάδες, με τους διαγωνιζόμενους να μην πιστεύουν σε αυτά που ακούνε.

Μάλιστα, ο Νίκος είχε ένα έξτρα πλεονέκτημα και μπορούσε αν επιθυμούσε να αλλάξει όποιον παίκτη τελικά δεν ήθελε και να τον στείλει στην Κόκκινη ομάδα, με τον ίδιο τελικά να προχωρά σε 3 αλλαγές, μιας και υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του.

Έτσι, ο Νίκος αντάλλαξε τον Πάνο και πήρε την Μαρίνα την οποία αντάλλαξε πάλι με την Ανούς όπου και αυτή τελικά την άλλαξε και πήρε τον Τζιοβάνι. Τέλος, ο Νίκος είχε την επιλογή να διαλέξει τον αρχηγό, με τον ίδιο να επιλέγει τον Αλέξανδρο, τονίζοντας δε ότι τον έβαλε στην θέση αυτή γιατί είναι αυτός που θα τον πείραζε λιγότερο αν έφευγε.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο αρχηγός δε μαγειρεύει, αλλά μόνο επιβλέπει όλες τις ετοιμασίες και δοκιμάζει, με τον Νίκο να δείχνει ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχουν τρεις υπαρχηγοί, με τον καθένα να ετοιμάζει ένα από τα δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία (κρέας, ψάρι, γλυκό), ενώ το αντίγραφο του ίδιου πιάτου θα είναι με σκυταλοδρομία από την ομάδα. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο!

Λίγα λόγια για τον Νίκο Σκορδάκη

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις.

Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό. Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.

Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως λέει, θα τον βγάλει νικητή.