MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Κάποιοι στο σπίτι δεν έχουν ξεπεράσει τα κόμπλεξ τους για τον Παύλο»

«Εμένα δεν με ενοχλεί το είναι διαφορετικός από τους άλλους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Κάποιοι στο σπίτι δεν έχουν ξεπεράσει τα κόμπλεξ τους για τον Παύλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποφάσισε να τοποθετηθεί για ένα θέμα, το οποίο σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην διαφορετικότητα του Παύλου και εξήγησε πως κάποιοι στο σπίτι δεν την έχουν αποδεχθεί ακόμα.

Ο Παύλος έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος, και όπως φαίνεται η επιλογή του δεν έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής τους συμπαίκτες του.

Σήμερα ωστόσο ο Τζαμαλής έφερε στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι κάμερες και έκανε λόγο για κάποια άτομα στο σπίτι που δεν μπορούν να δεχθούν την επιλογή του Παύλου.

MasterChef 5 Τζαμαλής Παύλος

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη για τον Παύλο στο MasterChef 5

«Εγώ τον Παύλο τον συμπαθώ πολύ γιατί είναι άτομο που καταλαβαίνει. Οι υπόλοιποι είναι το θέμα ότι δεν καταλαβαίνουν. Το ότι είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους, δεν με ενοχλεί. Τα έχω ξεπεράσει εγώ αυτά τα κόμπλεξ εδώ και χρόνια. Βέβαια υπάρχουν στο σπίτι κάποιοι σαραντάρησες που δεν τα έχουν ξεπεράσει ακόμα και έτσι καταλαβαίνω πόσο «μικροί» είναι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Η τοποθέτηση του Παύλου που καταχειροκροτήθηκε από το Twitter

Ο Παύλος είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο MasterChef 5 και μία τοποθέτησή του σε προηγούμενοεπεισόδιο ήταν αρκετή για να κάνει του χρήστες του Twitter να τον καταχειροκροτήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν στον Κωστή από την μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τον απομάκρυναν και του μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ έστησαν ολόκληρο σχέδιο για να τον διώξουν για ακόμα μία φορά από το παιχνίδι.

Έτσι, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα είπε πως η αντιμετώπιση των συμπαικτών του προς τον Κωστή είναι λάθος και πως αντίστοιχη λαμβάνουν και άτομα ομοφυλόφιλα, τρανς και όχι μόνο.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση του Κωστή τόνισε: «Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι του ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό.

Γιατί αυτή την αντιμετώπιση την έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ μέσα σε αυτούς. Εγώ πες όχι μέσα σε αυτούς, γιατί εμένα μπορείς να μην με καταλάβεις. Υπάρχουν, όμως, άλλα άτομα, όπως τα τρανς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω σε αυτή την κοινότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άδικη. Γιατί δεν δίνεις καθόλου χώρο στον άλλο να σου πει την πλευρά του».

Masterchef Παύλος ΧάπιλλοςMasterChef 5 TwitterΠαύλος twitter