Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Διαλυθήκαμε με τους ONE γιατί ήθελα να φύγω, είχε χαθεί η συνταγή»

Η ειλικρινής απάντηση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Διαλυθήκαμε με τους ONE γιατί ήθελα να φύγω, είχε χαθεί η συνταγή»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους ONE.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζικ Ζακ μου είχε πει παλιότερα “εσύ μεγάλε τώρα δεν βλέπεσαι, στα 40 σου θα γίνεις υπεργκόμενος”. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι φίλος με τον χρόνο».

Μέχρι το 2010 ήταν όλα πολύ ωραία και με ραδιοφωνική επιτυχία. Θεωρώ ότι όλοι, πάνω στην δεκαετία, περνάμε μια καμπή. Συντελούν πολλά για να γίνει αυτό. Θεωρώ ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν οι στιγμές που μπορεί να έχεις αδικηθεί, να σε έχουν παραμελήσει, αλλά είναι ο εαυτός μας και είναι αυτός που στο τέλος θα δείξει αν θα αντέξει»

Αναφορικά με την δύσκολη ζωή που πέρασε σε μικρότερη ηλικία είπε: «Μίλησα πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που έζησα σαν παιδί στα 21 μου χρόνια. Είναι μεγάλο μαρτύριο να τα κρατάς μέσα σου, αλλά ντρεπόμουν».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στο συγκρότημα του: «Με τους ONE ήμασταν μαζί 4 χρόνια, περάσαμε τρομερές στιγμές και δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαλυθήκαμε γιατί ήθελα να φύγω. Μετά από έναν χρόνο διαλύθηκε το συγκρότημα γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα».

Ο ίδιος που πριν λίγο καιρό βίωσε δύσκολες στιγμές, μίλησε για την Άννα Βίσση ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά ούτε και να γίνει γονιός.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο πατέρας μου δεν έκανε για γονιός, ήταν κάκιστος»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά: «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια.

Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτό που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός.

Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός. Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον πατέρα του εξομολόγηση