Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφτασαν στην Ελλάδα ο Κάρολος και η Καμίλα

Επισκέφθηκαν αμέσως την Εθνική Πινακοθήκη

Έφτασαν στην Ελλάδα ο Κάρολος και η Καμίλα
News 24.03.2021 18:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγη ώρα, ο Πρίγκιπας Κάρολος καθώς και η Κόμισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, έφτασαν στην Ελλάδα μιας και θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Κόμισσα, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές.

Το βασιλικός ζεύγος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη η οποία εντυπωσίασε με το κομψό της look. Δείτε εδώ το μενού που θα απολαύσει το βασιλικό ζευγάρι στο επίσημο δείπνο.

Η άφιξη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα

Οι σταθμοί που θα είναι κλειστοί λόγω των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου

Mε νεότερη εντολή της Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια του Μετρό από Νίκαια προς Αεροδρόμιο στις 16.31, 17.01, 18.01 και 18.31, καθώς και τα δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια στις 17.32, 18.02, 19,02 και 19.32 λόγω των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.

Επίσης, για αύριο με εντολή της Αστυνομίας, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός», «Ακρόπολη» και «Συγγρού- Φιξ».

μετρό Πανεπιστήμιο κλειστό

Τα δρομολόγια του Τραμ, αύριο, θα πραγματοποιούνται από την έναρξη λειτουργίας και μέχρι νεωτέρας, με τερματικό σταθμό τη στάση Κασομούλη στο Ν. Κόσμο. Δηλαδή δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα Κασομούλη-Σύνταγμα, ενώ κλειστός έμεινε και σήμερα ο σταθμός Ευαγγελισμός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Πρίγκιπας Κάρολος: Η νευρική αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Share