Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

Στη φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

Λίγες μέρες μετά την είδηση για τον χωρισμό της, με τον Γιώργο Πατούλη, την οποία σας έδωσε πρώτο το Youweekly.gr, η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή του εορτασμούς για την 25η Μαρτίου, με αυστηρό μπλε ρούχο. Πριν από μερικές μάλιστα, ο φακός του Youweeky.gr την έχει «τσακώσει» σε βόλτα με τον φίλο της Νίκο Παπαδάκη.

Η ίδια, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού τους, εξήγησε πως δεν έχει επαφή με τον Γιώργο Πατούλη εδώ και μήνες και πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης
Μαρίνα Πατούλη χωρισμός

Το παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

«Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Δεν είναι τώρα, είναι 2,5-3 μήνες σε διάσταση. Εγώ πως το έμαθα; Με πήρε πριν τρεις μήνες ένας φίλος μου και μου είπε πως νοικιάζει ένα σπίτι. Και ότι ήρθε ο κύριος Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έφυγε από το σπίτι του. Εκεί το έμαθα και έκανα ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσα.

Τώρα για το θέμα του νοσοκομείου, ο κύριος Πατούλης δεν πήγε στο νοσοκομείο, γιατί η κυρία Πατούλη δεν έμεινε μέσα. Δεν έκανε εισαγωγή. Ο κύριος Πατούλης επικοινώνησε με τον γιατρό της να δει αν είναι καλά. Αυτό που ζητάνε είναι πως επειδή υπάρχει ένα παιδί 16 ετών, δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό σόου. Πάντως χθες, η δική μου πληροφόρηση λέει πως ο κύριος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.