Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν! Να με στείλουν στα σύνορα με το Πακιστάν»

«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λίτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους! Χρησιμοποίησα λίγη βία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν! Να με στείλουν στα σύνορα με το Πακιστάν»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα και συγκλόνισε με την εξομολόγηση του, όταν σε ταξίδι του πήγε να βρεθεί θύμα απαγωγής από ψεύτικους ελεγκτές εισιτηρίων.

«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές. Είχα αρρωστήσει στην Ινδία κι ήμουν για ημέρες στο πάτωμα χωρίς βοήθεια με εμετό κι αδυναμίες. Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω… Έφυγε μόνο του. Τελικά ήρθε κάποιος ειδικευόμενος γιατρός νομίζω, μου έκανε μία ένεση, κάτι αντιβιοτικά και συνήλθα. Δεν ξέρω τι είχα.

Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν. Για να ταξιδέψεις στην Ινδία χρησιμοποιείς πολύ το τρένο, δεν έχει αεροδρόμιο παντού, ούτε καλούς δρόμους για λεωφορείο αλλά έχει καλό σιδηροδρομικό δίκτυο. Υπήρχαν ψεύτικοι ελεγκτές κι εκδότες εισιτηρίων και την πάτησα.

Μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια τα βγάζεις έξω από τον σταθμό, τα τουριστικά. Εκεί ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε πείσει για να σε στείλει αλλού στα σύνορα με το Πακιστάν. Εγώ ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά λόγω χιονιών και κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα.

Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λίτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους… Μου έκλεισαν τον δρόμο όταν πήγα να φύγω και χρησιμοποίησα λίγη βία. Έτρεξα έξω και μπήκα σε ένα ταξί, όπου ο ταξιτζής ήξερε μάλιστα για αυτά που γίνονταν εκεί.» αποκάλυψε ο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος όπως επιβεβαίωσε επίσης πως δεν βρίσκεται σε σχέση με την Ζόζεφιν.

Λίγα λόγια για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA.

Το 2010, μετά το πέρας των σπουδών του, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο "Show Bitch". Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές True Blood και "Spartacus".Παρόλο που έφτασε κοντά στο να επιλεγεί για τους ρόλους η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Νάσος Παπαργυρόπουλος απαγωγή

Το 2014, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία "Η Εξέγερση του Δεκέμβρη" ενώ στο θέατρο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο musical "Rocky Horror Show" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου λαμβάνοντας θετικές κριτικές. Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχείρησης εστίασης παραμερίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού.

Το 2017 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κοινωνική ταινία του Νίκου Περάκη με τίτλο Success Story. Εκεί υποδύθηκε τον Τζίμη έναν από τους συνεργάτες του Πάνδωρα παίζοντας μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Πάνο Μουζουράκη και τη Φιόνα Γεωργιάδη.