Μάρω Κοντού: «Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτά που λένε για τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη»

«Αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά και τα μέσα ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρω Κοντού: «Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτά που λένε για τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη»

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα βρέθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός Μάρω Κοντού, η οποία μίλησε για τη ζωή της, αλλά και τα όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών, όπως ο Γιώργος Κιμούλης.

«Με τον σύζυγό μου μείναμε μαζί 7 χρόνια. Πάντα μείναμε φίλοι. Τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής μου έμεινε κοντά μου. Μου είπε κάποτε: Πριν σε παντρευτώ δεν μου έδινε κανείς σημασία.

Μόλις σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες. Πάνω που είχαμε ρουτινιάσει εκείνος ξενοκοίταζε. Δεν έκανα παιδί δεν μπόρεσα αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή», εξομολογήθηκε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Τα σχόλια της Μάρως Κοντού για τις καταγγελίες και τον Κιμούλη

«Αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα. Υπάρχει και σε άλλα επαγγέλματα. Στην εποχή μας υπήρχε ένα φλερτ από τους συναδέλφους. Οι άντρες τότε έστελναν λουλούδια. Δεν υπήρχε αυτός ο εξαναγκασμός.

Θυμάμαι μόνο ένα φλερτ από τον Δημήτρη Μυράτ. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έκανε ένα διακριτικό φλερτ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαλάει ένας γάμος για ένα κερατάκι της στιγμής… Είχα σχέση με έναν ηθοποιό αλλά όχι με τους συμπρωταγωνιστές μου».

«Με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη. Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί. Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες»

«Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία»

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στο “Dot” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η καταξιωμένης και δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για το κύμα καταγγελιών από ηθοποιούς για ανθρώπους κυρίως του θέατρου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως έπεσε από τα πιο σύννεφα μόλις άκουσε τις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα,-δείτε εδώ τις νέες της δηλώσεις- καθώς η ίδια στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του.

Μάρω Κοντού για Κιμούλη

Η Μάρω Κοντού είπε χαρακτηριστικά: ««Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν 4 γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ.

Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά. Είναι τραγικό, είναι φτηνό πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά δεν είναι ικανοί να έχουν μια σχέση; Είναι ή άρρωστοι ή κομπλεξικοί».