Μαριαλένα Ροζάκη: «Όταν ξεκίνησε το Καφέ της Χαράς λάμβανα απειλητικά και επιθετικά μηνύματα»

«Μετά το χαμό του πατέρα μου....άλλαξε η ζωή μου είμαι ευγνώμων»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ροζάκη: «Όταν ξεκίνησε το Καφέ της Χαράς λάμβανα απειλητικά και επιθετικά μηνύματα»

Η Μαριαλένα Ροζάκη, η τηλεοπτική Αρετή από το «Καφέ Της Χαράς», ήταν καλεσμένη στο The 2night Show, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Ο θείος μου είναι ο Μάικ Ροζάκης, ο τραγουδιστής των Charms. Συγκινήθηκα γιατί έχουν πεθάνει και οι δυο. Και ο θείος μου και ο μπαμπάς μου. Η μαμά μου είναι η Ιλιάς Λαμπρίδου είναι ηθοποιός. Η μουσική υπήρχε πάντα μέσα στη ζωή μου και το θέατρο. Ο Τάσος Χαλκιάς έπαιζε με τη μητέρα μου και εκείνος ήταν που είπε στη μητέρα μου να παίξω στο θέατρο στα 8 μου χρόνια.

Eπειδή μεγάλωσα μέσα στο θέατρο η μητέρα μου δεν είχε πρόβλημα, απλά με ρώτησε να πραγματικά αυτό που θέλω είναι να γίνω ηθοποιός. Ο πατέρας μου ήταν φροντιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ήταν από τους αγαπημένους του Ωνάση. Ο πατέρας μου καμάρωνε πολύ για μένα. Γι΄ αυτό συγκινήθηκα. Θα χαίρεται που είμαι σήμερα εδώ», αποκάλυψε αρχικά για τη ζωή και την οικογένεια της.

Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Μαριαλένα Ροζάκη για το Καφέ της Χαράς

«Το Καφέ της Χαράς με βρήκε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μετά το χαμό του πατέρα μου… Άλλαξε τη ζωή μου είμαι ευγνώμων. Όταν ξεκίνησα το σήριαλ, λάμβανα αρκετά απειλητικά και επιθετικά μηνύματα για το ρόλο της Αρετής. Τώρα είναι καλύτερα», εξομολογήθηκε για την σειρά που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Λίγα λόγια για τον ρόλο της Μαριαλένας Ροζάκη στο Καφέ της Χαράς

Η Αρετή είναι μία νέα, ρομαντική κι ευαίσθητη γιατρός, ανιψιά της Χάιδως, και κάνει το αγροτικό της στην περιοχή. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μάνο και πιστεύει ότι θα παντρευτούν, όχι μόνο γιατί έχουν ανταλλάξει όρκους, αλλά και γιατί ο Περίανδρος έχει δώσει το λόγο του στον πατέρα της.

Μαριαλένα Ροζάκη Καφέ της Χαράς

Η έλευση όμως της Βάλιας και η στενή σχέση που αναπτύσσει με τον Μάνο αποτελούν κίνδυνο για τα σχέδιά της. Το γλυκό κι ευαίσθητο κορίτσι θα μεταμορφωθεί σε μια γυναίκα που θα παλέψει λυσσαλέα για να κρατήσει τον άντρα που αγαπάει. Βασική αιτία για την μεταμόρφωσή της η καθοδήγηση του πεθερού της Περίανδρου Πώποτα, που την οδηγεί στα άκρα.