Happy Day: Ντυμένη τσολιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή

«Σήμερα είδα περισσότερες σημαίες από κάθε άλλη φορά και χάρηκα πάρα πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Ντυμένη τσολιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή

Θέλοντας να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στο Happy Day ντύθηκε τσολιάς και την έναρξη έκανε με μια ελληνική σημαία στο χέρι.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας που παραμένει ελεύθερη και ανεξάρτητη, σε όλους τους Έλληνες που έχουν ξυπνήσει από το πρωί και θέλουν να γιορτάσουν αυτή τη μέρα. Σήμερα είδα περισσότερες σημαίες από κάθε άλλη φορά και χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε η παρουσιάστρια, που τις προάλλες έκανε επικά σχόλια στον Φραγκολιά για τη σύντροφο του.

Στη συνέχεια μάλιστα, συνδέθηκε ζωντανά με τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης για να προβάλλουν την έπαρση της σημαίας.

Λίγα λόγια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η καριέρα της

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά.

Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend".

Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV".

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha".
Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.