Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στο γιο της Δημήτρη και η συγκίνηση on air

«Όπως είπε και ο Δημήτρης μας....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στο γιο της Δημήτρη και η συγκίνηση on air

Συγκινήθηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του Πρωινού, με αφορμή μια αναφορά που έκανε στον γιο της Δημήτρη, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις σχολικές γιορτές που λόγω της πανδημίας έγιναν διαδικτυακά, λέγοντας τα παιδιά ποιήματα τους.

«Χρόνια πολλά! Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά μέσα από τα σπίτια μας, μέσα από αυτές τις διαδικτυακές γιορτές που μαζί με τα παιδιά μας ακούσαμε τα ποιήματα, κάποια έχουν ντυθεί με τις σημαίες και είναι συγκινητικό...», είπε αρχικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στη θεματολογία της εκπομπής, ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει μια συγκινητική στιγμή που έζησε στο σπίτι με τον μικρό Δημήτρη Λιάγκα.

«Όπως είπε και ο Δημήτρης μου, ο Δημήτρης μας «Ζήτω η ένδοξη Ελλάδα, ζήτω ο ήρωας τσολιάς!», αποκάλυψε κοιτάζοντας τον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά Πρωινό γιος

Η αποκάλυψη της Σκορδά για το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και το γιο τους

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram