Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου συζύγου της γνωστής αισθητικού

Πρόκειται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου συζύγου της γνωστής αισθητικού
News 25.03.2021 14:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου, συζύγου γνωστής αισθητικού που είναι αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και με τηλεοπτική παρουσία. Αρχικά να πούμε πως πρόκειται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

«Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια» ευρώ είπε ο Πέτρος Καρσιώτης, στην εκπομπή T-live και συνέχισε: «Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται».

H αστυνομία έφτασε σε αυτόν από το παρελθόν του, αλλά και από το DNA στον ιδρώτα που βρέθηκε πάνω σε ένα άδειο κουτί κοσμημάτων μέσα σε μια θυρίδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, η διάρρηξη έγινε Αύγουστο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν για διακοπές. Μέσα στις θυρίδες, βρέθηκαν άδεια κουτιά γιατί ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει τα κοσμήματα και τα μετέφερε μέσα σε τσάντα από laptop.Τις θυρίδες άνοιξε με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του.

Ακόμη ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον 58χρονο είναι ότι το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στον ειδικό χώροό που δεν υπάρχουν κάμερες.

Nα σημειώσουμε ότι ο 58χρονος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Το χρονικό της σύλληψης του 58χρονου

Το DNA του, και οι… κάμερες ασφαλείας ήταν τα τρία στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή «μαμούθ» από τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Ο 58χρονος συνελήφθη την Τετάρτη (24.03.2021), σχεδόν πέντε μήνες αφού αποκαλύφθηκε το ριφιφί στην τράπεζα στο Ψυχικό και ήδη οι αρχές αναζητούν το αν έχει συνεργό και πληροφόρηση εκ των έσω. Εκείνος, πάντως, δεν έχει ομολογήσει τίποτα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών κατά εξακολούθηση, της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Η κλοπή στην τράπεζα στο Ψυχικό εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση

Το «λερωμένο» ποινικό μητρώο ήταν αυτό που έκαψε τον 58χρονο που διέθετε και ο ίδιος θυρίδα στο υποκατάστημα τράπεζας του Ψυχικού όπου τον περασμένο Νοέμβριο έγινε το ριφιφί «μαμούθ».

Εξάλλου ήταν «γνώριμο» πρόσωπο αφού παλαιότερα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας ο ίδιος και η αισθητικός συζύγός του και ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί, ξεψάχνισαν ένα-ένα τα ονόματα των κατόχων των θυρίδων στην τράπεζα του Ψυχικού και έφτασαν στα ίχνη του σε συνδυασμό με την «γνώριμη» δική του φιγούρα και όπως αυτή αποτυπώθηκε στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος το επίμαχο διάστημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση σε 58χρονο σεσημασμένο

Κορωνοϊός: 71 τα κρούσματα στο Δρομοκαΐτειο μέχρι σήμερα

Share