Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά στον μουσικό διαγωνισμό

Μετά από 16 χρόνια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά στον μουσικό διαγωνισμό

Η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να βρεθεί και να τραγουδήσει ξανά στην Eurovision μετά από 16 χρόνια, όταν αναδείχθηκε νικήτρια με το τραγούδι «My number one».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pop Up, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί φέτος στον τελικό της Ολλανδίας, μαζί με άλλος πέντε νικητές της Eurovision.

Οι ίδιοι θα συμμετέχουν σε αρκετά εντυπωσιακές συναυλίες που αναμένεται να γίνουν στις ταράτσες του Ρόντερνταμ, με αφορμή τον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι λοιπόν, στις 22 Μαϊου 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα πρωταγωνιστήσει στη δράση «Rock the roof». Στο μεταξύ, η Στεφανία Λυμπερακάκη έδωσε κατά λάθος spoiler για τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Eurovision 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά

Eurovision 2021: Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία Λυμπερακάκη

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός της Eurovision να ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη επιστρέφει φέτος με ένα νέο και άκρως χορευτικό τραγούδι το οποίο θα ξεσηκώσει το κοινό.

Η νεαρή τραγουδίστρια, θα εμφανιστεί στη σκηνή με το Last Dance, ένα πολύ ξεσηκωτικό κομμάτι, το οποίο διαφέρει μεν από το Supergirl αλλά είναι σίγουρο πως θα μαγέψει τους Ευρωπαίους.

Στεφανία Λυμπερακάκη Eurovision

H πρώτη επίσημη ακρόαση του Last Dance, του τραγουδιού με το οποίο η Stefania θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021, θα γίνει στο ERTFLIX, την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:00.

Ωστόσο ένα μέρος του τραγουδιού κατάφερε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο και εμείς σας το έχουμε εδώ για να το ακούσετε πρώτοι!

Αυτό είναι το τραγούδι της Στεφανίας Λυμπερακάκη για τη Eurovision 2021