Νικολέττα Τσομπανίδου: Θετική στον κορωνοϊό η αγαπημένη του Παναγιώτη Βασιλάκου

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Τσομπανίδου: Θετική στον κορωνοϊό η αγαπημένη του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η Νικολέτα Τσομπανίδου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και θέλησε να το μοιραστεί μέσω ενός instastory που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor αρκετές φορές μοιράζεται στιγμιότυπα τόσο από το ριάλιτι όσο και από την συμμετοχή της, με την ίδια μάλιστα να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει για χάρη του αγαπημένου της.

Αυτήν την φορά ωστόσο θέλησε να αποκαλύψει πως διαγνώσθηκε θετική στον ιό, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: “Καλά καταλάβατε μερικοί. Βγήκα θετική στον κορονοϊό. Βέβαια το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι λίγο μπούκωμα, γενικότερα το περνάω πάρα πολύ ήρεμα. Με βλέπετε κιόλας, χορεύω, βγάζω βιντεάκια, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια άλλοι άνθρωποι το περνάνε πάρα πολύ άσχημα. Ευτυχώς εγώ είμαι καλά και απλά μετράω τις μέρες για να βγω” .

 Νικολέττα Τσομπανίδου Θετική στον κορωνοϊό

Παναγιώτης Βασιλάκος: Διαψεύδει τις φήμες για τον χωρισμό του με τη Νικολέττα με μία φωτογραφία

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την σύντροφό του και νικήτρια του The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου.

Πριν από λίγο καιρό, μία ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου πυροδότησε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει δώσει τέλος στη σχέση του μερικούς μήνες μετά τον τελικό του ριάλιτι του έρωτα.

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως οι δυο τους εξακολουθούν να είναι μαζί και μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα δώρο που πήρε από την αγαπημένη του.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Παναγιώτης Βασιλάκος Νικολέττα Τσομπανίδου