My Style Rocks: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έφη Γκούτα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έφη Γκούτα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Έφη Γκούτα, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist και θέλει πάντα να είναι μέσα στην μόδα. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός και έτσι ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Finally it’s a boy ???? ???????? ???? Τώρα περιμένω τη στιγμή που θα τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, θα τον φιλήσω, θα του πω ποσό πολύ τον αγαπάω και πως θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος ???? εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες του κόσμου και σε όσες πρόκειται να γίνουν ❤️
Υ.Γ. Πλέον δε θα είσαι ο ένας και ο μοναδικός @donsalame ????❣️». Την ίδια στιγμή, και η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

My Style Rocks έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έφη Γκούτα

Τζώρτζια Βαϊνά: Γέννησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της μικρούλας

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Τζώρτζια Βαϊνά, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, η οποία πριν λίγες ώρες γέννησε την κορούλα της.

Το πρώτο της παιδάκι έφερε η Τζώρτζια στον κόσμο και πρόκειται για ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μόδας παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο με τον Νίκο Δρούγκα στην Ερμιόνη, έχοντας για κουμπάρα την Ραμόνα Βλαντή.

Η Τζώρτζια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, απεικονίζεται η ίδια κρατώντας στην αγκαλιά το κοριτσάκι της και στην λεζάντα έγραψε: «Καλώς ήρθες. ΣΑΓΑΠΩ»!

Τζώρτζια Βαινά γέννησε